Home Zdravlje MUČE VAS BOLOVI U KIČMI, ZGLOBOVIMA I NOGAMA: Riješite ih se pomoću...

MUČE VAS BOLOVI U KIČMI, ZGLOBOVIMA I NOGAMA: Riješite ih se pomoću ovog prirodnog lijeka…

67
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Riješite ih se pomoću ovog prirodnog lijeka…

Želite da vas kičma više nikada ne boli? Isprobajte ovaj prirodni recept, i nećete prepoznati svoju kičmu. Jer, sve što je genijalno je zapravo veoma jednostavno i dostupno, bukvalno na dohvat ruke.

Sastojci:

– 1 suha smokva

– 1 suha kajsija

– 5 suhih šljiva

Primjena:

Ako želite da zaboravite na bolove u kičmi, 45 dana, svako veče, pred spavanje, treba da jedete: – 1 suhu smokvu – 1 suhu kajsiju – 5 suhih šljiva. Plodove možete da jedete same ili da ih pomiješate sa malo meda.

Ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva, koje sastavljaju intervertebralne diskove. Oni ih čine jačim i čvršćim. Pršljenovi počinju sami da staju na određene njima prirodom, mjesta, bez spoljne manuelne korekcije. Svaki plod posebno sadrži određene elemente i supstance, a njihovo miješanje daje odličan lijek, koji je izuzetno efikasan protiv bolova u kičmi. Izuzetno je korisno za muškarce i za žene.

Ovaj recept je dobijen na poklon od sportista-olimpijaca, koji su na taj način regenerisali svoju kičmu poslije teških fizickih napora. Nadamo se da ste zadovoljni, ako se odlučite da napravite i probate recept obavezno nam javite utiske. Koliko dugo ste koristili i u kojoj mjeri Vam je pomogao.

Izvor: net