Home Zdravlje ELIKSIR ŽIVOTA: Toliko će vam popraviti krvnu sliku da ćete se iznenaditi…

ELIKSIR ŽIVOTA: Toliko će vam popraviti krvnu sliku da ćete se iznenaditi…

87
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Toliko će vam popraviti krvnu sliku da ćete se iznenaditi…

Smanjenje razine hemoglobina u krvi, neovisno o broju crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), smanjuje kapacitet krvi da prenosi kisik – i dovodi do anemije. U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi. Ova vitaminska bomba ili ljekoviti eliksir izuzetno je dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje razine krvnih zrnaca i poboljšanje opće krvne slike. Napravite ga odmah, osim što je super zdrav, vrlo je ukusan!

Prirodni eliksir za poboljšanje krvne slike – recept:

Za pripremu ovog prirodnog lijeka – vitaminske bombe, vam je potrebno:

– 200g meda

– 200g jezgri oraha

– 200g suhog grožđa

– 200ml soka od mrkve

– 200ml soka od cvekle/cikle

– 2 limuna

Priprema:

Operite 2 limuna. Rasijecite ih na pola i izvadite koštice. Sameljite s korom (ako su prskani – skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litre. U smjesu mljevenog limuna dodajte med, cijeđeni sok od cikle i sok od cijeđene mrkve. Promiješajte.
Poslije u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljeven orahe i suho grožđe. I ponovo sve promiješajte. Dobit ćete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave ljekovite smjese. Čuvajte je u staklenoj tegli hladnjaku.

Priprema:

Uzimajte tri puta dnevno po 1 žlicu prije jela. Može se koristiti koliko god želite. Nema nuspojava, osim povećanja energije. Nakon tjedan-dva konzumiranja, provjerite krvnu sliku – i ugodno se iznenadite!

Izvor: net