Home Zdravlje PREVENCIJA I LIJEČENJE ARTEROSKLEROZE: Čisti jetru i zakrčene arterije, reguliše povišenu masnoću...

PREVENCIJA I LIJEČENJE ARTEROSKLEROZE: Čisti jetru i zakrčene arterije, reguliše povišenu masnoću u krvi…

77
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Čisti jetru i zakrčene arterije, reguliše povišenu masnoću u krvi…

Glavna namena eliksira je lečenje i prevencija zakrčenih arterija (arteroskleroza), regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje umora, lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre. U nemačkoj narodnoj medicini ovaj lek se koristi od davnina, a dobro će doći svima. Ovaj eliksir oporavlja telo od glave do pete.

Sastojci:

– 4 veće glavice belog luka

– 4 kompletna limuna sa korom

– manji koren đumbira

– 2 litre vode

Priprema:

Limun dobro operite i isecite na komadiće. Ogulite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender. Izmiskajte dobro dok se smesa ne sjedini. Smesu iz blendera sipajte u šerpu i dodajte 2 litre vode. Šerpu stavite na zagrejanu ringlu i sačekajte da smesa prokuva. Ostavite da se napitak ohladi, a nakon toga procedite u staklenu flašu. Napitak čuvajte u frižideru.

Primena:

Ovaj eliksir se pije svako jutro po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Ciklus lečenja traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega je potrebno napraviti pauzu od jedne nedelje. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po ukusu. Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajno poboljšanje.

Izvor: net