Home Zdravlje IZGLEDAJTE 10 DO 20 GODINA MLAĐE: Spoj bilja iznimne ljekovitosti “vječne mladosti”…

IZGLEDAJTE 10 DO 20 GODINA MLAĐE: Spoj bilja iznimne ljekovitosti “vječne mladosti”…

65
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Spoj bilja iznimne ljekovitosti “vječne mladosti”…

Ruska narodna medicina bogata je ljekovitim recepturama, a među njima našao se i ovaj biljni eliksir „vječne mladosti“, spoj bilja iznimne ljekovitosti – kamilice, gospine trave, smilja i pupova breze. Sve te trave obiluju ljekovitim svojstvima koje su potvrdili mnogi naraštaji, a konzumacijom ovog eliksira moći ćete se uspoređivati i s 20 godina mlađim ljudima.

Za pripremu vam je potrebno:

– 100 grama cvjetova kamilice

– 100 grama gospine trave

– 100 grama cvjetova smilja

– 100 grama pupova breze

Priprema:

Za pripremu eliksira dobro izmiješajte navedene sastojke te ih čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi. Uzmite jednu veliku žlicu mješavine i prelije s pola litre kipuće vode, poklopite i nakon 20 minuta procijedite. Čuvajte napitak u termosici da bude topao.

Primjena:

Popije pola napitka ujutro natašte, a ostatak dva sata nakon večere, nakon toga nemojte više ništa piti niti jesti. Kura s eliksirom radi se mjesec dana, a druga kura smije se ponoviti tek nakon 5 godina. Ovaj napitak će vam pomoći u mršavljenju bez držanja dijete te kod poremećaja metabolizma. Očistiti će tijelo od toksina te na taj način poboljšati rad srca, jetre, bubrega i gušterače. Eliksir povećava elastičnost krvnih žila, pomaže kod multiple skleroze, prevenira infarkt i hipertenziju. Eliksir vječne mladosti ugodnog je okusa, a po želji se može zasladiti žličicom meda.

Izvor: net