Home Zdravlje POSEBAN LIJEK OD BIJELOG LUKA: Čisti krv, jača imunitet i krvne žile...

POSEBAN LIJEK OD BIJELOG LUKA: Čisti krv, jača imunitet i krvne žile te rad srca…

131
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Čisti krv, jača imunitet i krvne žile te rad srca…

Napitak je potrebno uzimati tri puta dnevno i to po jednu malu žlicu tijekom mjesec dana, a postupak možete ponoviti nakon šest mjeseci. Napitak od bijelog luka jedna je od stvari koju bi trebao posjedovati svaki čovjek koji brine o svojem zdravlju.

Važno je imati na umu da takav napitak činu čuda za očuvanje zdravlja. Osim toga, koristan je za izbacivanje soli i slanih naslaga iz organizma, poboljšava radnu sposobnost organizma, čisti krv, jača imunitet, krvne žile i rad srca.

Nadalje, uklanja višak masnoće i poboljšava metabolizam. Koristiti ga možete i kod ženskih bolesti i upala, a uza sve navedeno čisti cijeli organizam od štetnih naslaga. Najbolje od svega jest to što ovaj napitak možete pripremiti sami.

Priprema:

U staklenku staviti 12 režnjeva bijeloga luka, a svaki režanj potrebno je isjeći na četiri dijela. Preliti sa pola litre crnog vina. Zatvoriti i ostaviti na prozoru, na sunčanoj strani dva tjedna. Svaki dan mućkati dva do tri puta. Nakon dva tjedna procijediti i presuti u tamnu staklenu bocu.

Primjena:

Napitak je potrebno uzimati tri puta dnevno i to po jednu malu žlicu tijekom mjesec dana, a postupak može e ponoviti nakon šest mjeseci.

Izvor: net