Home Zdravlje PUCAĆETE OD ENERGIJE: Samo 3 kašike ovog lijeka štite od virusa i...

PUCAĆETE OD ENERGIJE: Samo 3 kašike ovog lijeka štite od virusa i poboljšavaju krvnu sliku…

661
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Samo 3 kašike ovog lijeka štite od virusa i poboljšavaju krvnu sliku…

Ove jeseni ćete pucati od zdravlja i energije ukoliko budete sebi napravili ovaj eliksir. Smanjenje nivoa hemoglobina u krvi, nezavisno od broja crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), smanjuje kapacitet krvi da prenosi kiseonik – i dovodi do anemije. U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi. Ova vitaminska bomba i lekoviti eliksir izuzetno je dobar i proveren lek za povećanje hemoglobina, podizanje nivoa krvnih zrnaca i poboljšanje opšte krvne slike.

Napravite ga odmah, osim što je super zdrav, vrlo je i ukusan:

Za pripremu ovog prirodnog leka – vitaminske bombe, vam je potrebno:

– 200ml meda

– 200g oraha

– 200g suvog grožđa

– 200ml soka od šargarepe

– 200ml soka od cvekle

– 2 limuna

Priprema:

Operite 2 limuna. Rasecite ih na pola i izvadite semenke. Sameljite sa korom (ako su prskani – skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litre. U smesu mlevenog limuna dodajte med, ceđeni sok od cvekle i sok od ceđene šargarepe. Promešajte. Posle u ovu smesu dodajte sitno iseckane ili mlevene orahe i suvo grožđe. I ponovo sve promešajte. Dobićete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave lekovite smese. Čuvajte je u staklenoj tegli u frižideru.

Primena:

Uzimajte tri puta dnevno po 1 supenu kašiku, pre svakog obroka. Nema neželjenog dejstva, osim povećanja energije. Nakon sedmici ili dve konzumiranja, proverite krvnu sliku i prijatno se iznenadite.

Izvor: net