Home Zdravlje BIJELI LUK I JABUKOVO SIRĆE ZA VISOK KRVNI PRITISAK: Koristite ovaj lijek...

BIJELI LUK I JABUKOVO SIRĆE ZA VISOK KRVNI PRITISAK: Koristite ovaj lijek 7 dana…

725
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Rezultati će vas zaprepastiti…

Nedavna studija objavljena u časopisu “Cancer Causes and Control” ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopće nema slučajeva težih bolesti i da su oni najzdraviji ljudi u Americi.

Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobivaju zdravo voće i povrće, mliječne proizvode i meso.

Donosimo recept koji koriste Amiši i koji može izliječiti razne bolesti, ali i pojačati imunološki sustav.

Zahvaljujući ovom receptu smanjit će vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Sve što trebate učiniti jest da koristite ovaj lijek sedam dana i rezultati će vas zaprepastiti.

Najbolja stvar kod ovog lijeka jest što je vrlo jednostavan i lagan za napraviti, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne, piše naturalandheathyworld.com

Lijek za hipertenziju i visoki holesterol:

Sastojci:

– komad naribanog đumbira (oguljen dužine 3-4cm)

– čehno bijelog luka

– žlica jabukovog sirćeta

– žličica meda

– žlica soka od limuna

Priprema:

Stavite sve sastojke u blender i miješajte ih pri velikoj brzini. Blendajte sve dok ne dobijete sjedinjenu masu. Zatim procijedite tekuću smjesu u neku posudu i ostavite u frižider.

Kako ga koristiti:

Preporučuje se konzumirati žlica ove smjese prije doručka ujutro i žlica prije večere. Ne preporuča se konzumacija više od tri puta na dan. Bit ćete zaprepašteni rezultatima. Krvni pritisak i holesterol će se smanjiti, a bit ćete svježi i puni energije. Kada tekućinu potrošite možete napraviti novu jer je jako zdrava, te je preporuka da se redovno konzumira.

Izvor: net