Home Zdravlje ZELENI ČAJ, CIMET I LOVOROV LIST: Izuzetno djelotvoran recept za mršavljenje koji...

ZELENI ČAJ, CIMET I LOVOROV LIST: Izuzetno djelotvoran recept za mršavljenje koji smanjuje struk…

723
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Izuzetno djelotvoran recept za mršavljenje koji smanjuje struk…

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, naročito zato što je sve više onih koji su ga probali i imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju!

RECEPT:

Sastojci:

– zeleni čaj

– cimet

– lovorov list

Priprema:

Prokuhajte 800ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite. Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja.

Primjena:

Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah poslije doručka, a treću uveče, neposredno prije spavanja.

Uz tri šolje ovog čaja dnevno značajno ćete smršati, naročito na kritičnim tačkama tijela, poput stomaka, butina i zadnjice, a prvi rezultati vidljivi su već poslije 7 dana.

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumjeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.