Home Zdravlje RECEPT ZA MASNU JETRU: Za samo nekoliko dana jetra bi trebala biti...

RECEPT ZA MASNU JETRU: Za samo nekoliko dana jetra bi trebala biti očišćena od masnoće…

8724
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Za samo nekoliko dana jetra bi trebala biti očišćena od masnoće…

Možda ste čuli koliko je zdravo jesti nekoliko suhih grožđica, jer tako možete spriječiti kardiovaskularne bolesti jer vam pomažu u reguliranju razine masti u vašoj krvi.

Grožđice se pokazuju vrlo hranjivom hranom, poput većine oraha, ali danas ćete naučiti pripremiti prirodno piće koje je vrlo učinkovito za sprječavanje bolesti. Suhe grožđice se mogu konzumirati u više oblika, bilo kao pratilac u vašim salatama ili jogurtu.

Prednosti za zdravlje su:

– imaju veliki izvor energije zbog visokog sadržaja ugljikohidrata

– to je prirodni diuretik

– imaju vlakna koja pomažu u probavi

– one promiču cirkulaciju krvi

Voda sa suhim grožđicama može biti iznimno povoljno prirodno piće. Također se koristi kao kućni pripravak zbog višestrukih iscjeliteljskih svojstava jer pomaže obnovi tijela i sprečava bolesti. Kad se suhe grožđice rehidriraju 24 sata, dobivate vrlo ukusnu tekućinu koja se može uzeti u bilo koje doba dana. A ako ste osoba koja ne voli jesti suhe grožđice, sa tim pićem koje ima drugačiji okus, možete ga uživati ​​i iskoristiti vitaminima i mineralima koje sadrži.

Ovo su njihova svojstva:

– pomaže u suzbijanju nečistoća našeg organizma

– pomaže detoksifikovati jetru

– omogućuje pravilnu probavu hrane.

Zbog svojih bioflavonoidnih svojstava grožđica, oni se prenose u vodu i ostaju veliki antioksidans.

RECEPT:

Prvo operite suhe grožđice. Zatim sipati 750ml vode i skloniti prije nego što prokuha. Sada dodajte šalicu suhih grožđica i ostavite 15 minuta. Procijedite i operite čistom vodom na sobnoj temperaturi. U spremniku koji je hermetičan ostaviti suhe grožđice. U loncu stavite 1 litru filtrirane vode. Zatim ulijte vodu u zdjelu sa suhim grožđicama.

Pustite da ostoji 24 sata u hladnjaku. Ujutro možete uzeti vodu. U slučaju da želite detoksifikovati tijelo, popijte ovo piće na prazan želudac kako bi vam pomogao očistiti tijelo. Zapamtite da možete koristiti vodu suhih grožđica sa voćkama, antioksidansima, pa čak i dodati tekućinu u voćne salate.