Home Zdravlje ČUDO NARODNE MEDICINE: Pijte ga svako jutro i vaše tijelo će se...

ČUDO NARODNE MEDICINE: Pijte ga svako jutro i vaše tijelo će se preporoditi…

1073
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Pijte ga svako jutro i vaše tijelo će se preporoditi…

Ako imate problem sa masnoćom u krvi, infekcijama i prehladom, njemačka narodna medicina ima rješenje za vas! Sve što treba da uradite jeste da tri sastojka stavite u 2 litre vode i to je sve!

Prednosti ovog pića su mnogobrojne, jer je u pitanju sjajna kombinacija tri superzdrave namirnice, koje povoljno djeluju na cjeli organizam kada se konzumiraju svakodnevno.

Napitak je odličan i za prevenciju začepljenih arterija, pomaže kod povišenog holesterola, umora, infekcije i prehlade. Dobar je i za oslabljen imunitet, čišćenje jetre i stabilizaciju njenih enzima, kao i u borbi protiv oboljenja srca i krvotoka.

Sastojci:

– 4 veće glavice bijelog luka

– 4 limuna

– 2 kašike mljevenog đumbira

– 2 litre vode

Priprema:

Oljuštite bijeli luk i stavite u blender zajedno sa đumbirom. Ispasirajte tako da dobijete jednoličnu smjesu, a zatim dodajte vodu. Prebacite u šerpu i zagrijte do ključanja. Čim baci prvi ključ, sklonite sa vatre i dobro ohladite. Nakon toga, izblendajte limun i dodajte ohlađenoj smjesi. Sve dobro pomiješajte pa onda procijedite kroz cediljku srednje gustine i sipajte u staklene flaše.

Primjena:

Svakog dana popijte jednu čašu napitka na prazan stomak, minimum 2 sata prije doručka. Koristite napitak 3 nedelje, pa napravite pauzu od 7 dana, nakon čega možete da ponovite tretman. Nakon tri nedelje, trebalo bi da se mnogo bolje osjećate i da krvna slika bude značajno bolja. Piće čuvajte u frižideru i promućkajte prije svake upotrebe.