Home Zdravlje ZA OVAJ PRIRODNI METOD SVE ŽENE TREBA DA ZNAJU: Pomaže kod velikog...

ZA OVAJ PRIRODNI METOD SVE ŽENE TREBA DA ZNAJU: Pomaže kod velikog ženskog problema…

143
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Pomaže kod velikog ženskog problema…

Pisanje/izjavu jedne čitateljice prenosimo u cjelosti:

Ukoliko ne želite da čitate o va*ini i infekcijama, zaobiđite ovaj sadržaj!

“Nedavno sam imala va*inalnu infekciju i otišla ljekaru na pregled. Dao mi je svakakve pripravke, te za piti, te za oblog, odnosno kreme… i da, infekcija se počela povlačiti.”

“Zahvalila sam Bogu što se napkon liječim jer sam odugovlačila odlazak doktoru, zna svaka žena zbog čega, nijedna mi ne volim da nam neznanac bulji tam dolje, naročito kada je infekcija u pitanju. Međutim, nakon mjesec dana, infekcija se opet javila i to u gorem obliku.”

“Nisam znala više šta da radim pa sam počela da po Internetu tražim rješenje. Tada sam naišla na metodu jedne žene koja je poslije poroda imala još jaču infekciju i u tome joj je pomogao bijeli luk.”

“Pomislila sam: Bljak! Bijeli luk u mojoj va*ini? Nema šanse! Vrijeme je prolazilo, a infekcije se pogoršala. I odlučim se da probam to sa bijelim lukom.”

“Poslije tog mog iskustva, uvijek savjetujem djevojke da se istuširaju poslije odnosa, da ne bi došlo do infekcija, a ukoliko već imaju problema sa infekcijom, da pokušaju da se riješe toga na način na koji sam ja to uradila.”

Priprema:

“Oljuštite jedno čehno bijelog luka, provucite konac kroz njega i zavežite, da luk ne može da se otkači od konca.”

Primjena:

“Ubaciti ga unutra kao tampon. Mijenjajte ga na svakih od 8 do 12 sati. I to radite sve dok infekcija potpuno ne isčezne, a to je možda par dana, u zavisnosti od toga koje jačine je bila infekcija.”

Izvor: net