Home Zdravlje RECEPT SE KORISTI SEDAM DANA: Prirpavak može da pomogne kod krvnog pritiska...

RECEPT SE KORISTI SEDAM DANA: Prirpavak može da pomogne kod krvnog pritiska i holesterola…

97
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Prirpavak može da pomogne kod krvnog pritiska i holesterola…

Nedavna studija objavljena u časopisu “Cancer Causes and Control” ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopšte nema slučajeva težih bolesti i da su oni najzdraviji ljudi u Americi. Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobivaju zdravo voće i povrće, mliječne proizvode i meso.

Prenosimo vam recept koji koriste Amiši i koji može pomoći kod raznih bolesti, ali i pojačati imuni sistem. Najbolja stvar kod ovog recepta jeste to što je vrlo jednostavan i lagan za pravljenje, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne. Smatra se da ovaj recept može da pomogne kod rvnog pritiska i holesterola. A pored toga, bićete puni elana i energije.

Sastojci:

– komad narendanog đumbira (dužina biljke oko 5cm)

– 7 čehnova bijelog luka (narendano)

– 5 kašika jabukovog sirćeta

– 5 kašika meda

– 5 kašika soka od limuna

Priprema:

Stavite sve sastojke u blender i miksajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim petresite smjesu i držite je u frižideru tokom sedam dana koliko ćete je ispijati.

Primjena:

Preporučuje se konzumiranje kašike ove smjese prije doručka ujutro i kašika prije večere. Ne preporučuje se konzumacija više od tri puta na dan.

Izvor: net