Home Zdravlje SUPER NAPITAK ZA ŽENE: Redovnim konzumiranjem uspješno pomaže kod regulisanja tjelesne težine…

SUPER NAPITAK ZA ŽENE: Redovnim konzumiranjem uspješno pomaže kod regulisanja tjelesne težine…

146
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Redovnim konzumiranjem uspješno pomaže kod regulisanja tjelesne težine…

Žene znaju da postoji tisuće i tisuće proizvoda za koje tvrde kako pomažu u mršavljenju, zatezanju kože i drugih problema. Čarobne pilule uz koju bi smršavili preko noći nema, no tu je prirodna alternativa otrovnim proizvodima i rizičnim dijetama – čaj od lanenih sjemenki.

Lanene sjemenke obiluju mineralima, vitaminima i masnim kiselima. Ti spojevi pomažu poboljšavanju probave, kontroli apetita, a mogu čak i pomoći smanjenju razine šećera u krvi. U lanenim sjemenkama se nalazi i lecitin koji pomaže očistiti crijeva. Prirodne masne kiseline u lanenim sjemenkama pomažu vašem tijelu u borbi protiv prekomjerne tjelesne težine.

Potrebni sastojci:

– 1 litra kipuće vode

– 3 kašike lanenih sjemenki

Priprema:

Prvo skuhajte litru vode i tri kašike lanenih sjemenki prelijte kipućom vodom. Čaj pripremite u večernjim satima i ostavite smjesu da prenoći. Najbolje je da koristite termosicu, ali ako nemate, možete koristiti bilo koju vrstu zdjele sa poklopcem. Sljedećeg jutra procijedite smjesu. Trebali bi dobiti gustu tekućinu.

Primjena:

Potrebno je konzumirati 150ml čaja 3-4 puta dnevno i to pola sata prije svakog obroka. Morat ćete pripremiti čaj u večernjim satima, tako da možete konzumirati ga sljedeći dan. Ovaj čaj pijte neprekidno 10 dana, a zatim napravite pauzu od 10 dana. Možete ponoviti postupak dok ne postignete željene rezultate. Na taj način ćete regulirati svoju tjelesnu težinu učinkovito. Važno je piti puno vode tijekom cijelog tretmana.

Rezultati:

Ubrzo ćete primijetiti pozitivne promjene u vašoj koži. Koža će postati jača, elastičnija i zdravija, a najbolja stvar u svemu je, nakon što izgubite višak težine koža vam se neće objesiti. Osobe koje pate od problema sa jetrom i bubrežnim kamencima ne smiju konzumirati čaj od lana.

PROČITAJTE JOŠ – Dobrobiti tibetanske gljive…

Tibetanska gljiva ima sljedeća svojstva:

– pomaže kod bolesti srca i krvnih žila

– pomaže žuči, čisti žučne kanale, čisti dvanaestpalčano crijevo

– pomaže gušterači, jetri i slezeni

– tibetanska gljiva je prirodno sredstvo za potenciju i kod muškaraca i kod žena

– pomaže boljem radu crijeva i crijevnoj flori

– gljiva sama od sebe stvara antibiotike pa tako pomaže kod upaljenih mjesta u organizmu

– pomaže krvnom pritisku

– pomaže bubrezima i mokraćnim putevima

– smanjuje osjećaj umora uslijed stresa

– u sebi, ova gljiva sadrži sve vitamine potrebne za život

Da bi pripremili sebi tibetansku gljivu slijedite upute:

Operite gljivu i tada je prelijte sa četvrtinom litre ne kuhanog mlijeka. Sadržaj ostavite u staklenoj posudi da odstoji 24 sata pa mlijeko procijedite kroz plastičnu cjediljku. Važno je da nikada ne koristite metalnu cjediljku ili žlice od metala. Ovako procijeđeno mlijeko je gotov napitak. Gljivu i posudu zatim dobro operite čistom vodom i ponovo prelite mlijekom. Čuvati prekrivenu posudu na sobnoj temperaturi.

U toku pauze od 10 dana gljivu je potrebno redovno tretirati na isti način kao i za vrijeme upotrebe napitka. To znači redovno je ispirati i prelivati mlijekom jer bi u suprotnim izgubila zdrava svojstva ili čak i uginula. Tibetanska gljiva duplo naraste za 17 dana i tada se može prepoloviti i pokloniti onome kome je potrebna.

Pije se isključivo uvečer, prije spavanja tijekom perioda od 20 dana. Nakon toga potrebno je praviti pauzu od 10 dana. Da bi efekt korištenja bio vidljiv terapiju je potrebno ponoviti bar tri puta. Za teže oblike oboljenja terapiju ponavljati više puta.