Home Zdravlje ZA ZDRAVO SRCE I DUG ŽIVOT: Recept za čišćenje arterija i izbacivanje...

ZA ZDRAVO SRCE I DUG ŽIVOT: Recept za čišćenje arterija i izbacivanje masnoće iz organizma…

626
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Recept za čišćenje arterija i izbacivanje masnoće iz organizma…

Ovaj moćan napitak od samo tri sastojka u potpunosti čisti arterije i pomaže vam da se riješite naslaga masnoća u krvi i krvnim sudovima. Osim toga, pomaže i za prevenciju opšte malaksalosti organizma, prevenciju i kod infekcija i prehlada, jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i jačanje enzima jetre, kao i za suzbijanje slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju mnoge ozbiljne bolesti.

Da biste napravili ovaj moćan eliksir, potrebno vam je:

– 4 veće glavice bijelog luka

– 4 neoguljena limuna

– manji korijen đumbira

– 2 litra vode

Priprema:

Uzmite limun, operite ga i isjeckajte na komadiće (pokušajte da nađete organski limun), a zatim ga dobro izblendajte. Ogulite bijeli luk i stavite ga u blender zajedno sa đumbirom. Đumbir i bijeli luk, sa malo vode, zajedno izmiksujte tako da dobijete homogenu smjesu.

Tako izmiksanu smjesu stavite u metalnu šerpu, sipajte 2 litra vode i zagrijte do ključanja. Čim počne da ključa, sklonite smjesu sa izvora toplote i ostavite da se ohladi. Kada se smjesa ohladila dodajte izblendani limun i sve dobro ručno izmiješajte. Procijedite dobijenu smjesu i čuvajte je u staklenim flašama (ukoliko vam ne smeta, ne morate da procijedite).

Primjena:

Uzimajte po jednu čašu ovog napitka svakog dana, najmanje 2 sata prije obroka ili na prazan stomak. Prije svakog korišćenja dobro promućkajte flašu.