Home Zdravlje BIBER VODA: Posebno dobar napitak za jačanje imuniteta i topljenje kilograma…

BIBER VODA: Posebno dobar napitak za jačanje imuniteta i topljenje kilograma…

668
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Posebno dobar napitak za jačanje imuniteta i topljenje kilograma…

“Biber voda”, koja se koristila i u drevnoj Indiji, može da pomogne kod mnogih bolova zdravstvenih problema. Ukoliko želite da izgubite kilograme onda je najbolje da koristite “biber vodu”. Kako biste je napravili potrebno je da u posudu sipate dve šolje vode za piće i dodate dve kašičice bibera u prahu. Voda sa biberom treba da proključa na srednje jakoj temperaturi. Dodajte malo soli i jednu ili dve latice ruže. Vodu procedite i popijte je dok je još topla. “Biber voda” ima nekoliko pozitivnih efekata zbog kojih je dobro da se pije čaša ove vode dva puta u toku dana.

Daje vam energiju:

Vodu sa biberom je zdravo piti tokom leta, ali i kada ste umorni. Jedna čaša vode sa biberom biće sasvim dovoljna da povratite energiju.

Sprečava zatvor:

Ovo je čest problem sa kojim se mnogi ljudi susreću tokom leta. Da biste ga sprečili potrebno je da pijete ovu vodu dva puta u toku dana.

Sprečava dehidraciju:

Do dehidracije može doći zbog mnogih zdravstvenih problema. Kada su organi u telu dehidrirani, telo polako počinje da slabi. Dehidracija se može sprečiti ako pijete “biber vodu” jednom ujutru i jednom pre spavanja.

Pomaže u mršavljenju:

Zbog svoje prirodne zasićenosti, biber voda pomaže telu da sagori više kalorija u manjem vremenskom periodu.

Dobra je za kosti:

Ukoliko patite od bolova u kostima ili imate slabe kosti, pijte ovu vodu dva puta tokom dana. Ona je zdrava za metabolizam i imunitet, zbog čega je dobro da njeno konzumiranje postane dnevna rutina.