Home Zdravlje RECEPT NJEMAČKE NARODNE MEDICINE: Jedna čaša dnevno pomaže začepljenim arterijama…

RECEPT NJEMAČKE NARODNE MEDICINE: Jedna čaša dnevno pomaže začepljenim arterijama…

460
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Jedna čaša dnevno pomaže začepljenim arterijama…

Predstavljamo vam prirodni recept, porijeklom iz stare Njemačke, koji se sastoji od limuna, češnjaka, đumbira i vode. Njegove brojne prednosti proizolaze iz kombinacije tih triju super zdravih namirnica koje mogu imati vrlo pozitivne zdravstvene učinke na naše tijelo.

Zdrastvene dobrobiti:

– prevencija i čišćenje začepljenja arterija

– prevencija od infekcija i prehlade

– prirodno osnaživanje imunološkog sustava

– prirodno čišćenje jetre

Potrebni sastojci:

– 4 limuna sa korom (ne moramo napominjati da pokušate pronaći organski uzgojene limune)

– 4 velike cijele glave češnjaka-bijelog luka

– 1 mali korijena đumbira (oko 3-4 cm dužine)

– 2 litre čiste vode prokuhane i ohlađene

Detaljne upute za pripremu:

Dobro oprati limune i izrezati ih na komade sa korom. Oguliti češnjak i obraditi ga s limunom i đumbirom u blenderu. Dodati izmiksanu smjesu u metalni lonac.

Dodati 2 litre vode i zagrijati sve zajedno dok skoro ne proključa. Odmah isključiti topline prije nego mješavina zakipi i pustiti da se sve ohladi. Procijediti kroz cjedilo i ispuniti u staklene boce.

Detaljne upute za primjenu:

Piti jednu čašu svaki dan, najmanje 2 sata prije obroka ili na prazan želudac. Period čišćenja traje 3 tjedna, uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše, nakon čega treba napraviti pauzu od jednog tjedna.

Nakon pauze možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu. Ukoliko vam okus ne odgovara, možete dodati malo meda po ukusu. Nakon 3 tjedna korištenja trebalo bi da osjetite značajnu regeneraciju tijela.

Kombinacija limuna, vode i kuhanja neutralizirati će miris češnjaka, pa ne morate brinuti za zadah. Prije svakog konzumiranja protresite bocu s ovim domaćim napitkom, kako bi se talog limuna i češnjaka na dnu pomiješao sa sokom.

Oni koji su probali, kažu da je napitak odličan i za starije osobe, da im vraća energiju i snagu, jer nakon nekoliko tjedana poboljšava njihovu cirkulaciju.