Home Zdravlje ČUVENI RECEPT: Veoma je jak i koristi se samo jednom u pet...

ČUVENI RECEPT: Veoma je jak i koristi se samo jednom u pet godina…

155
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Veoma je jak i koristi se samo jednom u pet godina…

Ono što je super u ovom receptu je upravo to da se bijeli luk neće ni osjetiti. Ovaj recept dokazano može pomoći kod mnogih bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

Naime, davne 972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je nevjerovatan recept, star čak 5 000 godina!

Svi znamo da bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je u suzbijanju virusa, gljivica i parazita tako da je on glavni sastojak u receptu.

RECEPT:

Potrebno je:

– 350g bijelog luka

– 200ml 95% alkohola ili ruma (ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili Benzalkonijum-hlorid)

Priprema:

Oljuštite čehnove bijelog luka, očistite ih i malo nagnječite (da što bolje upiju alkohol, odnosno da ispuste svoj sok). Pomiješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu teglu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u teglu i ostavite da ostoji u frižideru ponovo 2 dana.

Primjena:

Pije se najviše 12 dana i to sipajući određeni broj kapi u punu čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije kapi prije ručka i tri kapi prije večere. A svakog narednog dana povećavajte broj kapi za jednu kapljicu u pomenutu čašu vode koju pijete.

Napomena:

Vjeruje se da ova tečnost može pomoći kod ateroskleroze, bolesti pluća, impotencije, sinuse, visokog pritiska, atritisa, reume, gastritisa, hemoroida, mršavljenja, problema sa vidom i sluhom i metabolizmom. Tako da, nema razloga da ga ne napravite i pomognete svom organizmu da bude zdrav i zaštićen od mnogih bolesti.