Home Zdravlje RECEPT PROTIV MASNE JETRE: Pogledajte kako da očistite jetru pomoću suhih grožđica…

RECEPT PROTIV MASNE JETRE: Pogledajte kako da očistite jetru pomoću suhih grožđica…

159
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Pogledajte kako da očistite jetru pomoću suhih grožđica…

Možda ste čuli koliko je zdravo jesti nekoliko suhih grožđica, jer tako možete spriječiti kardiovaskularne bolesti jer vam pomažu u reguliranju razine masti u vašoj krvi. Grožđice se pokazuju vrlo hranjivom hranom, poput većine oraha, ali danas ćete naučiti pripremiti prirodno piće koje je vrlo učinkovito za sprječavanje bolesti. Grožđice se mogu konzumirati u više oblika, bilo kao pratilac u vašim salatama ili jogurtu.

Zdravstvene prednosti:

– imaju veliki izvor energije zbog visokog sadržaja ugljikohidrata

– prirodni su diuretik

– imaju vlakna koja pomažu u probavi

– potpomažu cirkulaciju krvi

Bitno:

Voda sa grožđicama može biti iznimno povoljno prirodno piće. Također se koristi kao kućni melem zbog višestrukih iscjeliteljskih svojstava jer pomaže obnovi tijela i sprečava bolesti. Kad se grožđice rehidriraju 24 sata, dobivate vrlo ukusnu tekućinu koja se može uzeti u bilo koje doba dana. A ako ste osoba koja ne voli jesti grožđice, s tim pićem koje ima drugačiji okus, možete ga uživati ​​i iskoristiti vitaminima i mineralima koje sadrži.

Ovo su njihova svojstva:

– pomaže u suzbijanju nečistoća našeg organizma

– pomaže detoksifikovati jetru

– omogućuje pravilnu probavu hrane

RECEPT:

Prvo operite grožđice. Zatim sipati 750ml vode i skloniti prije nego što prokuha. Sada dodajte šalicu grožđica i ostavite 15 minuta. Procijedite i operite čistom vodom na sobnoj temperaturi. U spremniku koji je hermetičan stavili smo grožđice. U loncu stavite 1 litru filtrirane vode. Zatim ulijte vodu u zdjelu sa suhim grožđicama. Pusti stajati 24 sata u hladnjaku.

Ujutro možete uzeti vodu. U slučaju da želite detoksifikovati tijelo, popijte ovo piće na prazan želudac kako bi vam pomogao očistiti tijelo. Zapamtite da možete koristiti vodu grožđica u voćkama, antioksidansima, pa čak i dodati tekućinu u voćne salate.