Home VIP NAKON KLINIKE: Novi životni problem slomio Aneli Ahmić na najsitnije komade… (VIDEO)

NAKON KLINIKE: Novi životni problem slomio Aneli Ahmić na najsitnije komade… (VIDEO)

70
0
Aneli Ahmić,
Aneli Ahmić,

Novi životni problem slomio Aneli Ahmić na najsitnije komade…

Aneli Ahmić je pokušala da bude jaka pre svega zbog svoje porodice koja gleda njeno učešće u rijalitiju, ali je tek ispred klinike shvatila koliko je osramoćena.

Aneli Ahmić bila je napustila “Elitu” kako bi u jednoj beogradskoj klinici izvršila prekid trudnoće. Iako se od trenutka kada je saznala da nosi dete Marka Janjuševića Janjuša, premišljala šta da radi, Aneli je na kraju presudila da medicinskim putem prekine svoje drugo stanje.

Razlog za takvu odluku je velikim delom ležao u nedostatku podrške kod njenog emotivnog partnera. Brojne svađe sa Janjušem, koje su tresle zidove rijalitija u Šimanovcima, bili su dovoljni nagoveštaj da to ne bi bilo zdravo okruženje za odgajanja deteta.

Mnogobrojni novinari su bili ispred bolnice gde je Aneli prekinula gravidnost, te su uspeli da usnime da je Aneli bila vidno uplakana zbog cele situacije koju je morala da proživljava. Ona se nakon svega vratila u rijaliti, a tokom emisije “Pitanja novinara” popričala je sa okupljenim pripadnicima sedme sile o tome kako se oseća.

Ipak, jedan deo je posebno privukao pažnju javnosti te su počeli da ga dele na društvenim mrežema. Naime, Aneli je tom prilikom potvrdila da se oseća posramljenom zbog svega onoga što je morala da učini i što sada zna dobar deo regiona za njenu sramotu.

– Danas, kada sam izašla i videla novinare i sve to, postala sam svega svesnija. Pojačana mi je ta sramota. Ma tu sramotu u sebi, taj stid. Imam kako se to kaže… Povećan mi je hormon stida, te kada nešto uradim osećam se postiđenom. Ja sam kroz život prošla svašta, ali mislim da mi je ovo bilo baš stresno – ispričala je potreseno Aneli.

Oni koji ne vole Aneli, odmah su počeli da joj se smeju insistirajući da “hormon sramote” ne postoji. Ipak, oni koji je brane su svesni da je Aneli zapravo mislila na hormon stresa ili ti kortizol koji joj je sigurno bio pojačan ovih dana. Ovaj hormon između ostalog i izaziva i osećaj posramljenosti kojom je Aneli sigurno bila izložena.

Podsetimo, Janjuš je tokom emisje odbacivao sopstvenu odgovornost, te je tvrdio da su drugi njoj napunili glavu i da je, navodno, slušala njega, ovo se ništa ne bi dogodilo.

– Sve je uticalo na nas i naši problemi i ostale stvari, prebacivala si mi dva meseca kako gledam drugu. Otišla je i dobila podršku od drugih. Ne mogu da ih slušam kako se foliraju ovde, oni pričaju kako sam se ja dogovorio sa ženom ovde, i svu krivicu stavljaju na mene. Ti si me u poslednje vreme ubila u pojam, obostrano smo bili loši – rekao je Janjuš.

– Obaveza je najmanja stvar i najmanji problem nakon ovog što će me boleti dugo. Nije mi verovala i nekad pomislim da me nije razumela da sam bio iskren, kao što nisam ni ja nju. Naš taj odnos koji je krenuo od početka nije bio dobar. Posle sam imao i ja probleme i ona. Mislim da je ona od starta imala neke svoje probleme koji nisu mogli da se reše, a posle sam ja imao svoje. Taj odnos krenuo je iz zezancije. Nisam ni ja, ali ni ona imali nameru da budemo sa nekim rijalitiju – rekao je Janjuš.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!