Home VIP NE MOŽE SEBI DA DOĐE: Evo kako je Janjuš reagovao nakon povratka...

NE MOŽE SEBI DA DOĐE: Evo kako je Janjuš reagovao nakon povratka Aneli Ahmić u rijaliti…

79
0
Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić,
Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić,
Oglas

Evo kako je Janjuš reagovao nakon povratka Aneli Ahmić u rijaliti…

Nakon što je bosanskohercegovačka starleta završila sa procedurom, svi su čekali reakciju bivšeg košarkaša, ali i ostalih cimera.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učesnica “Elite” Aneli Ahmić je otišla u kliniku kako bi obavila kiretažu, na koju se odlučila nakon brojnih razgovora i svađa sa partnerom iz rijalitija, Markom Janjuševićem Janjušem.

Aneli je u bolnicu stigla u pratnji obezbeđenja, budući da je i dalje regularna učesnica “Elite” i da ne sme imati kontakte sa spoljnim svetom, a izgledala je veoma tužno i uznemireno.

Nakon obavljene intervencije “elitarka” je napustila kliniku u pratnji obezbeđenja vidno neraspoložena i uplakana.

Abo*tus nikada nije laka odluka za ženu, pa ne treba da čudi što je Ahmićeva delovala tako, iako je pokušala da sakrije lice velikim, tamnim naočarima za sunce.

Nakon što se Aneli Ahmić iz bolnice vratila u “Elitu” mnogi su se pitali kako će reagovati Marko Janjušević Janjuš.

On je sve vreme sedeo ispred rehaba, a onda mu je prišao Uroš Stanić, koji mu je rekao da se Aneli vratila. On se odmah obukao i krenuo prema njoj.

Sestra Sita se oglasila

Nakon što je bosanskohercegovačka starleta završila sa procedurom, oglasila se i njena sestra, i najveća podrška, Sita Ahmić.

– To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju – rekla je Sita pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

– Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo… da mora da bude jaka, nema druge… šta je tu je, zaključila je Sita vidno potrešena.