Home VIP ANITA STANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U POLICIJSKOJ STANICI: Pobednica Elite stravično napadnuta…

ANITA STANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U POLICIJSKOJ STANICI: Pobednica Elite stravično napadnuta…

31
0
Anita Stanojlović,
Anita Stanojlović,
Oglas

Pobednica Elite stravično napadnuta…

Bivša zadrugarka neće više da trpi da je neko vređa i ponižava.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Anita Stanojlović stekla je popularnost ućešćem u rijaliti programu Elita.

Ona se u Zadruzi upustila u ljubavni odnos sa Jovanom Tomić Matorom, a u pauzi između dve rijaliti sezone, njih dve su se i venčale.

U Beloj kući se saznalo za Anitino dopisivanje sa Mateom Car, pa su se njih dve rastale i pokrenule postupak za razvod braka.

Anita nije dugo bila sama, pa se upustila u ljubavnu romansu sa Anđelom Rankovićem. Oni su svojom ljubavnom pričom osvojili srca armije fanova, pa su im oni često slali poklone na velelepno imanje u Šimanovcima.

Međutim, pored onih koje je vole i trude se da joj iznenađenjima izmame osmeh na licu, postoje i oni koji je ne podnose i pišu negativne komentare o njoj na društvenim mrežama.

Anita je rešila da stane na put uvredama i prozivkama koje svakodnevno dobija, pa je rešila da se obrati policiji i da prijavi slučaj. Ona je prijavila čak pet hejterskih stranica i očekuje da će uskoro početi svi da idu na informativne razgovore po njenoj prijavi.

Nakon što je paparaco uslikao ispred policijske stanice, Anita je rešila da otkrije zašto je posetila ovu instituciju:

– Iako sam srećna i uživam u svakom trenutku, ipak sam odlučila da se pozabavim malo i hejterima i da im dam malo na važnosti, ali najjači hit od svega mi je to što je moja najveća hejterka koja se pravi najviše bitna od svih, neko ko kupuje broj na trafici kako joj se ne bi ušlo u trag (smeh). Ja ipak verujem u MUP Srbije, pa samo neka prate dalji razvoj situacije – rekla je Anita.

Inače, Anita Stanojlović otkrila je da joj je kuma bivše žene Jovane Tomić Matore poslala 16 tužbi.