Home VIP “NENADE PREVARILA SAM TE”: Javno priznala preljubu Nenadu Macanoviću Bebici – U...

“NENADE PREVARILA SAM TE”: Javno priznala preljubu Nenadu Macanoviću Bebici – U krevetu sa drugim… (VIDEO)

48
0
Teodora Delić, Nenad Macanović Bebica,
Teodora Delić, Nenad Macanović Bebica,
Oglas

U krevetu sa drugim…

Teodora je sa ovim rijaliti učesnikom bliska, a sada je pokazala kako uživaju kada Nenad nije tu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica otpočeli su ljubavnu romansu u rijaliti programu Elita. Iako su mnogi predviđali da će se rastati čim napuste velelepno imanje u Šimanovcima, oni su nikad srećniji i uživaju u ljubavi.

Bebica je želeo da pokaže svima koliko voli Teodoru, pa je rešio da istetovira njen portret.

Nekadašnji zadrugar i tattoo majstor, Filip Reljić je objavio snimak na svom Instagramu, a prikazao je proces tetoviranja, a onda i kompletan crtež koji će Macanović nositi kao simbol ljubavi sa Teodorom. Ono što je dodatno privuklo pažnju jeste Filipova šala, pa je poručio “Miljana na aparatima”.

Teodora Delić zapalila društvene mreže

Teodora je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli kako provodi slobodno vreme. Sada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da leži sa bivšim zadrugarom Urošem Stanićem. Njih dvoje su prvo jeli, a onda su zajedno odmarali.

Teodora je imala na glavi povez za spavanje, pa se može pretpostaviti da su prenoćili zajedno. Zadrugarkin komentar koji je napisala uz fotografiju pokrenuo je lavinu reakcija na društvenim mrežama. Fanovi su odmah počeli da dele ovu fotografiju na stranicama.

– Nenade, zvanično sam te prevarila – napisala je Teodora na Instagramu.

Instagram,
Instagram,

S obzirom na to da je Uroš javno priznao da je gej i da ga zanimaju samo muškarci, može se zaključiti da se Teodora samo našalila sa Bebicom.

Podsetimo, Teodora je gostovala u emisiji Narod pita i tom prilikom je otkrila da se uselila kod Bebice u stan u Kotežu, te da već neko vreme uživaju u svojoj ljubavi bez svađa i trzavica kako je to već izgledalo u rijalitiju.

Pogledajte prilog: