Home VIP PRED POČETAK RIJALITIJA “ELITA 8”: Sve iznenadio – Stanislav Krofak načinio neočekivan...

PRED POČETAK RIJALITIJA “ELITA 8”: Sve iznenadio – Stanislav Krofak načinio neočekivan potez…

540
0
Stanislav Krofak,
Stanislav Krofak,
Oglas

Stanislav Krofak načinio neočekivan potez…

Sve je transparentno obelodanio!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ušao je kao autsajder, potpuno anoniman publici. Svako ko je pogledao barem na momenat “Elitu 7”, znao je jedino da je on dečko Mione Jovanović, kog je prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša.

Ipak, Stanislav Krofak je posle samo par meseci uspeo da priraste milionskoj publici uz srce, a upravo oni su ga odveli na visoku petu poziciju tokom finalne večeri 13. jula.

Mnogi ljudi sumnjali su u ljubav koja mu se desila u Beloj kući, sa Majom Marinković. Ipak, uprkos turbulencijama kroz koje su prolazili u toku takmičenja, nisu ni one bile dovoljno jake da poljuljaju njihova prava osećanja, te su nakon izlaska iz rijalitija uplovili u vezu.

Njih dvoje proveli su nekoliko vrelih letnjih dana u Crnoj Gori, a nakon povratka Krofak se odlučio za jednu, malo skuplju, kupovinu.

On je podelio sa svojim pratiocima da je sebe počastio novim kolima. Krofak je prvo usnimio spolja svoju besnu mašinu, a kasnije i pokazao kako unutra izgleda, dok se vozio po gradu.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,

Poznato je da je Krofak u trci za ulazak u novu sezonu Elite, o čemu je i sam pričao. Naime, on je u jednom Tiktok lajvu otkrio da je dobio ponudu od produkcije, ali da je i on takođe dao svoju ponudu (za koliko bi ušao). Stanislav je naglasio da uopšte nije mala cifra u pitanju, te da se neće čuditi ako ona ne bude prihvaćena. Jedino što nam preostaje je da ispratimo početak septembra, kada se očekuje i početak nove sage u Šimanovcima.

Taki aminovao vezu Maje i Stanislava

Poznato je da Radomir Taki Marinković zbog turbulentnosti odnosa Stanislava i Maje na ovu vezu nije gledao nimalo blagonaklono.

Marinković je često komentarisao vezu i svađe svoje mezimice i njenog partnera, a nije krio da prema Krofaku gaji određen prezir:

– Nasilnik polako pokazuje svoje lice. Uvek sam bio rezervisan, ali sada nemam više nameru da ćutim. Pre svega, on je jedan običan prevarant. Jedno priča, drugo radi, a treće misli. Maja i pre deset dana rekla da on nije onakav kakvim se predstavlja. To je jedan običan vodoinstalater… Zapušilo mi se nešto po kući, taman da ga pozovem da mi to sredi. Koji crni biznismen, on je jedan običan kreten. On se kune u dete, pa uradi suprotno. Kontradiktoran je, pokazao je ko je i šta je. Moja ćerka ga je otvorila kao konzervu, pokazao je ko je i šta je – rekao je on svojevremeno.

Ipak, izgleda da je tata promenio mišljenje o svom potencijalnom zetu. To su shvatili njegovi pratioci nakon što je objavio sliku sa svojom mezimicom, potvrdivši da je sa njima ipak sve u redu.