Home VIP VEČERAS TENZIJA NA VRHUNCU: Stiže Nenad Aleksić Ša – A tek ko...

VEČERAS TENZIJA NA VRHUNCU: Stiže Nenad Aleksić Ša – A tek ko će sesti prekoputa njega…

404
0
Nenad Aleksić Ša,
Nenad Aleksić Ša,
Oglas

A tek ko će sesti prekoputa njega…

Kako je najavljeno od strane produkcije rijalitija Elita večeras u Pinkov studio stiže reper Nenad Aleksić Ša koji je mesecima bio tema broj jedan u rijalitiju zbog turbulentne veze sa Mionom Jovanović, kao i zbog kraha braka sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, koji se i raspao jer je Ša ušao u vezu sa mladom pevačicom.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ša će odgovarati na sva ona pitanja koja zanimaju domaću javnost, a verovatno će najviše reči biti upravo o odnosu sa Mionom, međutim, Aleksić neće biti sam.

U emisiju stiže veteran ili kako ga mnogi zovu “tata rijalitija “, Lepi Mića, sa kojim je Ša gotovo svakodnevno imao žestoke verbalne sukobe.

Voditeljka Ana Radulović će ugostiti bivše zadrugare, a očekuje se da će emisija dostići vrhunac kada su tenzija i neizvesnost u pitanju.

Samiru Ramoviću otkazuju bubrezi

Iako su u prethodnoj emisiji bili i više nego zanimljivi gosti, pojavljivanje Aneli Ahmić, Milene Kačavende i Nenada Macanovića Bebice palo je u drugi plan nakon što se u program uključio Marko Janjušević Janjuš i otkrio da njihovom doskorašnjem cimeru hitno treba pomoć jer mu je zdravlje ugroženo zbog otkazivanja bubrega.

– Ja bih ovim putem da zamolim ljude za pomoć. Samir je ostao bez oba bubrega, treba mu jedan bubreg. Trebalo je da ide na dijalizu, ali sad mora da ide na presađivanje – saopštio je Janjuš u emisiji.

“Istina je, potreban mi je donor”

Ova vest je mnoge iznenadila i rastužila, a Samir je nažalost potvrdio da mu je zdravlje ugroženo i da mu je što pre potreban donor:

– Tačno je sve što ste saznali u emisiji. Bubrezi mi rade 10%, čekam dijalizu, ali sam hteo da nađem jedan bubreg za transplantaciju pre nego što krenu te terapije. Imao sam ja ovaj problem još kad sam imao 6 godina, pa onda na kraju osnovne, i eto sad posle “Elite”. Otišao sam kod lekara i video da mi je kreatin u krvi 600, a bio je 200. Potreban mi je donor sa krvnom grupom B. Moj otac odgovara, ali on je malo stariji čovek. Videćemo šta će biti. Bio sam nemaran, jeo sam piletinu i protein i trenirao sam kao lud, a ne bi smelo. Ipak imam 37 godina, to su godine, organi stare – rekao je Samir Ramović za “Blic”.