Home VIP LJUBAV ANĐELE ĐURIČIĆ U SPOLJNOM SVETU JE OVAJ ČOVEK: Njena cimerka otkrila...

LJUBAV ANĐELE ĐURIČIĆ U SPOLJNOM SVETU JE OVAJ ČOVEK: Njena cimerka otkrila nepoznate informacije…

737
0
Anđela Đuričić,
Anđela Đuričić,
Oglas

Njena cimerka otkrila nepoznate informacije…

Najskrivenija tajna ugledala je svetlost dana nakon samo nekoliko dana rijalitija!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Mnogi su je priželjkivali, i očekivanja su ispunjena. Anđela Đuričić priključila se Pinkovom projektu “Elita 8”, i to kao prva učesnica koja je kročila u šimanovački studio.

Crnogorku smo već znali iz dve sezone “Zadruge”, gde je ostavila prilično upečatljiv utisak.

Povodom njenog novog angažmana oglasila se i njena cimerka iz “Zadruge 4” Tara Simov, koja je između ostalog bila i u emotivnoj vezi sa Đuričićkinim bivšim dečkom, Matejom Matijevićem.

Sudeći po mnoštvu sukoba Đuričićeve i Simove, malo je reći da nemaju nimalo lepo mišljenje jedna o drugoj.

Tara je napisala sledeće:

– Pre svega to što je ideju za autfit za ulazak dobila od mene, dokazuje koliko mi se divi. Njeno pljuvanje po Milici i Željku, tužbe za “protivzakonito držanje” nje tamo, pretnje samoubis*vom u ime osvete, pljuvanje celog tog projekta naočigled svih nas gde je dobila šansu za bolji život… i da na kraju u isto se vratiš? Ponovno forsiranje prepodobnog ponašanja za koje znamo da je umislila da je deo nje, kad je zapravo samo vreća zla, promiskuiteta, uvrnutih prdofetiša itd. Čekamo novog Prdka za ovu sezonu, ako uspe da preboli dugo dugo zauzetog čoveka kom se snimala kako gura bananu u d*pe – napisala je Simova putem svoj storija na Instagramu.

Instagram,
Instagram,

I dalje nije poznato ko je čovek o kom Tara govori, ali nije isključeno da ćemo tokom narednih meseci saznati njegov identitet.