Home VIP PONIŽAVAJUĆE: Zvezdan otkrio – Anđela je želela da budu u tajnoj vezi...

PONIŽAVAJUĆE: Zvezdan otkrio – Anđela je želela da budu u tajnoj vezi nakon što ga je javno optužila…

284
0
Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić,
Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić,
Oglas

Anđela je želela da budu u tajnoj vezi nakon što ga je javno optužila…

Degradira je na najniže moguće grane!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svako ko je bar na pet minuta pogledao “Zadrugu 6” može da potvrdi da je veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića obeležila pomenutu sezonu rijalitija.

Iako je ljubav parala oblake, nakon što su zajedno diskvalifikovani, njihov odnos nije potrajao, a sudeći po onome što su iznosili jedno o drugom nakon raskida, rastali su se u jako lošim uslovima.

Slavnić nije preterano komentarisao svoju bivšu dragu u medijima, ali je kod Anastasije Buđić na RED televiziji, u emisiji “Pitam za druga”, otkrio nešto što mnogi nisu znali:

– Anđela Đuričić je prva ušla u Elitu, rekla je da si joj ti najveća životna greška – rekla je Anastasija.

– Ispratio sam ulazak, spektakl. Nju šta god pitaš, ona kaže da sam joj ja najveća greška. To nije prvi put da se dešava, ona samo priča o meni. Prošlo je godinu i po dana od toga, nastavili smo život, bar ja. Koliko znam, imala je i ona neku tajnu vezu – rekao je Zvezdan.

– Je l’ te boli to – pitao je Panda.

– Ma, ona je samo ponavljala laži. Ja bih voleo da nađem tu gospođu, koja je potvrdila da sam ja bio nasilan prema njoj. To bi bilo veliko krivično delo – rekao je Slavnić.

– Šta ju je isprovociralo da to uradi – pitala je Buđićeva.

– Ništa se nije dešavalo, vodio sam je i kod svoje majke – kazao je Zvezdan.

U međuvremenu, nov format “RedAkcija” ugostio je Darka Tanasijevića i Žanu Omniu, a Slavnić se uživo uključio da bi i tu bio sagovornik:

– Ona stalno priča o meni, a desile su joj se neke gore stvari. Mi smo bili, ta priča je gotova, a iskreno ona nema razloga da se pere od mene, već ja od nje. Svašta se pisalo o njoj, a to što se zaljubila to se dešava tamo u četiri zida, ja nju ne smatram greškom, već ona mene tako smatra – rekao je Zvezdan pa dodao:

– Ona je nakon raskida htela da bude sa mnom u tajnoj vezi, mene ona ne zanima, moj otac smatra da bi se ona pomirila sa mnom, a ona mene ne zanima, ali ne znam šta bi bilo da ja uđem, ali iskreno želeo bih da ona uđe u vezu sa Matejom, ili da se zaljubi i lepo sazri – rekao je on.

Mnogi potajno priželjkuju da se Zvezdan priključi novom “elitnom” jatu u Beloj kući, a u jedno nema sumnje, ukoliko zaista bude ušao, očekuje nas pravi haos.