Home VIP KAO NEKADA SA JANJUŠEM: Aneli Ahmić hipnotisao Mateja – Nakon kraha ljubavi...

KAO NEKADA SA JANJUŠEM: Aneli Ahmić hipnotisao Mateja – Nakon kraha ljubavi sa Janjušem utehu traži u njemu… (VIDEO)

332
0
Aneli Ahmić, Mateja Matijević,
Aneli Ahmić, Mateja Matijević,
Oglas

Nakon kraha ljubavi sa Janjušem utehu traži u njemu…

Povređena starleta konačno nalazi malo mira u svom ljubavnom životu!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Aneli Ahmić je žena koja je definitivno obeležila prethodnu rijaliti sezonu na televiziji Pink. Bosanskohercegovačka starleta ostaće upamćena po napetom i turbulentnom odnosu sa veteranom Bele kuće, Markom Janjuševićem Janjušem.

Iako je tu bilo puno ljubavi, njihova veza završila se uz mnogobrojne teške reči i optužbe, ostavljajući oboma gorak ukus u ustima.

Aneli je leto provela uz ćerkicu, a pre nekoliko dana uselila se ponovo na imanje gde je počela njena fatalna ljubavna priča. Ipak, na Janjuševo mesto došao je neko drugi.

Naime, mnogi u Beloj kući primetili su varnice koje postoje između Mateje Matijevića i nje. Na žurci koja se upriličila, to je samo potvrđeno i publici.

Mateja Matijević i Aneli Ahmić nisu se odvajali jedno od drugog, a mnogi su videli da ga starleta posmatra istim pogledom kao što je nekada Marka.

Situacija je neizvesna, još uvek je prošlo malo vremena za nešto konkretno, ali mnogobrojni gledaoci već vide da gledaju u nov par, koji će nesumnjivo biti jedan od centralnih figura u ovogodišnjoj “Eliti 8”.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: