Home VIP NOVA MAJA MARINKOVIĆ VEĆ DOMINIRA U ELITI 8: Njena najnovija izjava zaprepastila...

NOVA MAJA MARINKOVIĆ VEĆ DOMINIRA U ELITI 8: Njena najnovija izjava zaprepastila je narod… (VIDEO)

294
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,
Oglas

Njena najnovija izjava zaprepastila je narod…

Sara Stijović, poznata kao Sara Savka, postala je novo lice rijalitija “Elita”, privlačeći pažnju svojim drskim stavom i viralnim momentima na društvenim mrežama. Zbog svog ponašanja i skandala, mnogi je vide kao dostojnu naslednicu Maje Marinković.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Sara Stijović, poznatija kao Sara Savka, nova je učesnica popularnog rijaliti šoua “Elita,” i od samog početka izaziva ogromnu pažnju gledalaca. Iako ima samo 19 godina, Sara je već pokazala da nije nimalo stidljiva i da je spremna na sve kako bi zauzela svoje mesto u šouu.

Njena smelost i sklonost ka provokacijama već su je lansirali u središte pažnje na društvenim mrežama, gde mnogi fanovi i influenseri komentarišu njene postupke. Zbog njenog hrabrog, a ponekad i kontroverznog ponašanja, publika je već počela da je poredi sa Majom Marinković, bivšom rijaliti zvezdom koja je ostavila snažan utisak na gledaoce prošlih sezona.

Sara je svojim energičnim nastupima i oštrim jezikom postala viralna na TikToku, gde su je pratioci prozvali “Maja 2.0.” Komentari poput “ista Maja” preplavili su društvene mreže, a neki admini Majinih fan grupa su počeli da lobiraju za Savku, poput popularne TikTok zajednice “Maja Marinković Gangster.”

Savka je već izazvala veliku medijsku pažnju i pre nego što je kročila u rijaliti kuću. Prilikom ulaska u karantin, ispred okupljenih novinara napravila je scenu, šaljivo izjavivši da će joj u kući najviše nedostajati “to što nema votke” i da niko neće moći da se nosi sa njom.

Ova izjava odmah je postala hit na društvenim mrežama. Ubrzo po ulasku u kuću, Sara je dokazala da nije samo rečima jaka, već i delima. Njena prva značajnija svađa dogodila se kada je napala dečka transžene Ane Nikolić, optuživši ga da joj je uzeo majonez bez pitanja. Taj klip je isto postao popularan na netu.

Želi da rodi Gastozu dete, a da bude sa Karićem

Međutim, Sara Savka ne prestaje da iznenađuje. Sada je šokirala Gastoza izjavivši da bi volela da bude u vezi sa Stefanom Karićem ali i da bi Gastozu rodila dete.

Ova njena provokativna izjava podigla je prašinu, a u karakterističnom maniru, Sara je izjavila:

– Jao koliko mi se sviđa Karić, uz njega baš idem ja, ne ide neka plastična – rekla je ona

Gastoz, pomalo zbunjen njenim stavovima, upitao je:

– Što? – pitao je on.

Na šta je Sara odgovorila:

– Moraš da razmisliš kad praviš dete, treba da ti bude devojka prirodna da bi znao na šta će dete da liči – odgovorila mu je ona.

Kada je Gastoz prokomentarisao da mu Sara priča o pravljenju dece, ona je samouvereno uzvratila:

– Možeš ti da napraviš dete, a ja da rodim! – rekla je ona.

Gastoz je na to reagovao rečima:

– Ma ti si hit! – rekao je on.

Da li će Sara smuvati nekog od njih ostaje nam da viidmo, a Gastozovu rekciju možete pratiti u nastavku.

Pogledajte prilog: