Home VIP PORODICA SE OGLASILA POVODOM ANĐELE ĐURIČIĆ: “Zar posle onog blama u prethodnoj...

PORODICA SE OGLASILA POVODOM ANĐELE ĐURIČIĆ: “Zar posle onog blama u prethodnoj sezoni da…”

744
0
Anđela Đuričić,
Anđela Đuričić,
Oglas

“Zar posle onog blama u prethodnoj sezoni da…”

Muž sestre Mateje Matijevića se oglasio tvrdeći da se njegov šurak neće smuvati sa Anđelom. Filip Reljić, bivši učesnik najpopularnijeg rijalitija “Zadruga” i zet Mateje Matijevića, redovno prati “Elitu” otkako je njegov šurak postao jedan od učesnika.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ovonedeljni izbor potrčaka, koji uključuje Mateju i Anđelu Đuričić, privukao je pažnju gledalaca, a Reljić se oglasio kako bi izneo svoje mišljenje o Anđeli, koja i dalje nosi teret kontroverzne veze sa Zvezdanom Slavnićem iz prethodne sezone.

Anđeli se često zamera njena veza sa dosta starijim Zvezdanom, bivšim zatvorenikom, dok je on još bio u vanbračnoj vezi sa Anom Ćurčić. Ova prošlost ne ide u njenu korist, a Filip je otvoreno govorio o njenim šansama sa Matejom, uprkos spekulacijama Lepog Miće da bi među njima moglo nešto da se desi.

On je rekao sledeće:

– Oni se neće smuvati ni za deset života, iskreno. Ona kod Mateje nije ni na radaru. Kapiram da je Mića imao interesantnu zamisao, ali ipak od toga ništa. Anđela nije imala šanse ni prvi put, ne vidim zašto bi se sada situacija promenila, pogotovo posle onog blama u prošloj sezoni – rekao je Filip za Pink.rs.

Na pitanje da li veruje da Anđela ima emocije prema Mateji, Filip je dodao:

– Nije ravnodušna prema Makiju i nikad neće ni biti, on ipak ima taj magnet za žene – rekao je on.

Podsetimo, Anđela je učestvovala u “Zadruzi” dva puta, a njeni postupci u tim sezonama pokazali su potpuno različite strane njene ličnosti. U petoj sezoni, Anđela se predstavila kao devojka koja je zagovarala tradicionalne vrednosti i patrijarhalno vaspitanje.

Njena smirenost i skromnost osvojile su veliki deo publike, što je kulminiralo osvajanjem trećeg mesta na kraju sezone. Njena staloženost i umerenost činile su je idealnim uzorom za mlade devojke.

Međutim, u šestoj sezoni Anđela je pokazala potpuno drugačiju stranu. Ušla je u vezu sa dosta starijim Zvezdanom Slavnićem, bivšim robijašem, što je izazvalo niz kontroverzi.

Ta veza je bila turbulentna, ispunjena svađama i emotivnim preokretima, a publika je bila podeljena, dok su jedni podržavali Anđelu u njenom pravu da voli koga želi, drugi su je kritikovali zbog odabira partnera. Njena diskvalifikacija iz šeste sezone donela je nagli prekid te priče, ali povratak u “Elitu 8” otvara novo poglavlje u njenom rijaliti životu