Home VIP ŠOKIRAĆETE SE: Naravno – Ovo je razlog raskida Maje Marinković i Stanislava...

ŠOKIRAĆETE SE: Naravno – Ovo je razlog raskida Maje Marinković i Stanislava Krofaka…

395
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak, Filip Car,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak, Filip Car,
Oglas

Ovo je razlog raskida Maje Marinković i Stanislava Krofaka…

Turbulentan odnos koji su nastavili nakon finala doveden je do završetka zbog ovoga. Popularni rijaliti par, Maja Marinković i Filip Car, poznatiji među fanovima kao “lemuri,” ponovo su u centru pažnje nakon što su njihovi verni obožavaoci otkrili dokaze o navodnom tajnom susretu u istom hotelu u Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Iako su oboje odlučno demantovali glasine o pomirenju, spekulacije ne jenjavaju, a društvene mreže su preplavljene teorijama koje sugerišu da su ponovo zajedno.

Dok obožavaoci istražuju svaki detalj njihovog navodnog ponovnog susreta, Maja je priznala da prati dešavanja na društvenim mrežama, ali je upitno reagovala na one koji se bave njihovom vezom.

Njena izjava izazvala je različita tumačenja:

– Videla sam da je haos na društvenim mrežama… Ja ne znam da li ti ljudi imaju svoje živote. Haos je zbog storija koji je od letos, samo sam sada objavila da Instagram ne pati – izjavila je Maja.

Ovim je ostavila otvoreno pitanje da li njene reči impliciraju potvrdu ili negiranje pomirenja. U međuvremenu, Maja je napravila drastičan potez na društvenim mrežama.

Maja je otpratila Stanislava Krofaka sa Instagrama, čime je dodatno podstakla glasine o raskidu. Mnogi veruju da snimci koje objavljuje na Instagramu predstavljaju provokaciju, ali ona tvrdi da je u toj vezi uložila mnogo više nego što se vidi.

– Svako je krenuo svojim putem i ostali smo u korektnim odnosima. Ništa loše ne bih rekla o tome. Mislim da sam se ja mnogo više dala, ali to je gotovo sad – izjavila je Maja za portal Pink.rs, jasno stavljajući tačku na spekulacije o njenom raskidu sa Krofakom.

Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati priča o njenom odnosu s Filipom Carem, dok fanovi budno prate svaki novi trag.