Home VIP U ŽIŽI SKANDALA PRED SAMI ULAZAK U ELITU: Od države dobio 25...

U ŽIŽI SKANDALA PRED SAMI ULAZAK U ELITU: Od države dobio 25 000 Evra – “Zapratite me za još saveta…”

381
0
Jovan Radulović Jodžir,
Jovan Radulović Jodžir,
Oglas

“Zapratite me za još saveta…”

Svi bruje o tome kako je influenser uzeo 25.000 evra, a evo šta je on poručio. Od trenutka kada je objavljeno da će crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir ući u novu sezonu rijalitija “Zadruga 8 Elita”, domaći mediji ne prestaju da bruje o detaljima njegovog života.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Spekuliše se da će se njegov ulazak na imanje desiti uskoro, a ono što je najviše privuklo pažnju je njegov skandal zbog kog je bio u centru pažnje.

Jodžir je pre više od godinu dana postao kandidat na predsedničkim izborima u Crnoj Gori. Naime, Radulović je dobio od države Crne Gore čak 25.000 evra, ali je od tog iznosa potrošio svega 485 evra, dok je ostatak, navodno zadržao za sebe.

Ovaj potez izazvao je lavinu komentara i kritika, dok Jodžir samouvereno poručuje “Zapratite me za još finansijskih saveta”.

Instagram,
Instagram,

Radulović je, inače, Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predao 13.228 potpisa podrške za kandidaturu, od čega je bilo validno 8.614. On je u prvom krugu predsedničkih izbora osvojio 0,76 odsto, odnosno 2.574 glasova.

Nova sezona Elite i Farme

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, na konferenciji za medije otkrio je zanimljive detalje o predstojećim sezonama popularnih rijaliti šou programa “Elita” i “Farma”.

Ulazak u “Elitu” trajao je dva dana, a učesnici koji ispadnu imaju šansu za povratak kroz “Farmu”, koja startuje krajem septembra.

Željko Mitrović je istakao da će zbog velikog broja učesnika, ulazak u “Elitu” trajati dva dana, tačnije 7. i 8. septembra.

– Zbog velikog broja učesnika koji će se ove sezone useliti u Belu kuću, ulazak će trajati dva dana, 7 i 8. septembra – izjavio je Mitrović. Dodao je i da će učesnici koji ispadnu iz “Elite” imati priliku da se kroz “Farmu” vrate u igru.