Home VIP “VANI NISU IMALI ŠTA JESTI”: Pretužan prizor Mione i Nenada Aleksića Ša...

“VANI NISU IMALI ŠTA JESTI”: Pretužan prizor Mione i Nenada Aleksića Ša otkrio istinu o njihovom životu van rijalitija… (VIDEO)

1118
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša,
Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša,
Oglas

Pretužan prizor Mione i Nenada Aleksića Ša otkrio istinu o njihovom životu van rijalitija…

Uprkos tome što se rijaliti zove “Elita”, takmičari često ne ispoljavaju ponašanje u skladu sa nazivom projekta u kom se nalaze.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Iako su glasine u vezi njih uvek aktuelne, retko ko je verovao da će se Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša useliti i ove godine na velelepno šimanovačko imanje.

Podsećanja radi, nakon fijaska sa upoznavanjem Mionine porodice na finalnoj večeri Elite 13. jula, Jovanovićeva je spakovala svoje stvari iz Kragujevca i preselila se kod svog starijeg izabranika u Zemun.

Predstavljali su da im je život u spoljnom svetu skladan i idiličan, ali ipak, publika je počela da razvija sumnje nakon što se ponovo postali stanari Bele kuće.

Nije prvi put da na društvenim mrežama osvane snimak kako ovaj par halapljivo jede, a reakcije, naravno, nisu izostale.

– “Jadno, da jadnije ne može biti”, “Gladne godine”, “Fuj”, ” Odvratniji od prošle godine”, “Ja mislim da ovi napolju nisu imali za hleba… šta je bre ovo, užas! Odvratni su!” – samo su neki od komentara na snimak koji možete pogledati odmah ispod.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!