Home VIP NENAD MARINKOVIĆ GASTOZ TRAŽIO POSEBNE USLOVE OD PRODUKCIJE: Otkrivene informacije njegovog ugovora...

NENAD MARINKOVIĆ GASTOZ TRAŽIO POSEBNE USLOVE OD PRODUKCIJE: Otkrivene informacije njegovog ugovora – Ovo je samo njemu dozvoljeno…

897
0
Nenad Marinković Gastoz,
Nenad Marinković Gastoz,
Oglas

Ovo je samo njemu dozvoljeno…

Dobio posebne pogodnosti!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Nenad Marinković Gastoz, poznati rijaliti igrač, je u nedelju veče ušao kao zvezda večeri u novu sezonu “Elite 8”.

Kako se prenosi u domaćim medijima Gastoz je pri ulasku u novu sezonu “Zadruge” imao posebne zahteve, kao i da su mu oni ispunjeni.

Naime, on je prilikom potpisivanja ugovora navodno tražio da mu jednom nedeljno bude omogućeno da vidi svog psa.

Nenadov kućni ljubimac trenutno živi sa njegovom devojkom, koja će se brinuti o njemu za vreme Gastozovog boravka u Beloj kući.

– Pukao me adrenalin! Klecaju mi noge! Jedva čekam da se družim sa normalnim ljudima ovde (smeh) – rekao je Nenad u studiju voditeljki Dušici Jakovljević pri ulasku u “Elitu”.

Njegov dolazak bio je dugo najavljivan, a kako će se plasirati i proslaviti u novoj sezoni ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Podsetimo, Gastozov otac, Svetislav Đura Sinđelić, svojevremeno je otkrio jednu jako interesantnu činjenicu, da mu je pradeda čuveni glumac Stanojlo Marinković, a koji je najviše ostao upamćen po ulozi u kultnom filmu “Ko to tamo peva” Slobodana Šijana.

– Moj deda Stanojlo je glumac iz filma “Ko to tamo peva”, a koji je imao onu čuvenu repliku: “Buši, buši, ahaha…” i “Decooo, zvaću decu!” To mi je bio deda, očev otac. A glumio je i u filmu “Maratonci trče počasni krug”, tu je igrao onog što vadi iz bunara… Inače, prezime koje nosim je Sinđelić, po babi, njegovoj supruzi, a on je bio Milenković, a oni su tamo greškom napisali Milinković i tako je ostalo do danas – ispričao je tada Gastozov otac za “Kurir”.