Home VIP NJEN MEDA: Ljubav je pobedila – Nakon što je potvrđeno da Aleksandra...

NJEN MEDA: Ljubav je pobedila – Nakon što je potvrđeno da Aleksandra Nikolić ima novog dečka…

30
0
Aleksandra Nikolić, Filip Car,
Aleksandra Nikolić, Filip Car,
Oglas

Nakon što je potvrđeno da Aleksandra Nikolić ima novog dečka…

Bivša rijaliti učesnica pronašla je sopstveni mir!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Pobednica “Zadruge 6” nakon svog trijumfa potpuno se predala porodičnom životu. Belu kuću napustila je zajedno sa svojim partnerom Filipom Carem, ali je njihova idila nažalost trajala kratko.

Nakon raskida Nikolićeva je obelodanila da je u blagoslovenom stanju, da bi 17. aprila donela na svet Leonu Car.

Turbulencije koje su usledile nakon rođenja ćerkice su priča za sebe. Nategnut odnos sa Filipom konstantno su bili tema medija, a njihova prepucavanja putem portala i društvenih mreža danima su bili u žiži javnosti.

Na kraju, ljubav prema detetu je pobedila. Hrvat i Aleksandra ostavili su sve svoje nesuglasice po strani, potvrdivši da je Leona ipak centar njihovog univerzuma, i da od nje nije ništa važnije.

– Sa Aleksandrom je napokon postignut sporazum da se funkcioniše normalno zbog deteta, da se ne provlačimo u ružnom kontekstu i da imamo roditeljsku relaciju za dobrobit deteta. Dete ću viđati u Beogradu, ali će i njena majka dolaziti sa detetom u goste kod nas – otkrio je Filip Car, koji se zahvalio Aleksandrinom novom dečku:

– Hvala njenom momku koji je pokrenuo inicijativu, kontaktirao me i ljudski se poneo. Sa mnom se može na lep način uvek i dogovorom. Od danas više ne komentarišem Aleksandru i ne iznosim ništa, uvek će biti majka mog deteta i zato molim svoju podršku da je poštuje. Sa moje strane će imati poštovanje ako se bude držala dogovora i ispunjavala sve zahteve kao i što ću ja – završio je Filip.

Podsetimo, Aleksandra je u svom oglašavanju istakla sledeće:

– Ubuduće bih zamolila sve moderatore na Tik Toku da se “mjutuju” svi loši komentari o Filipu. Sve smo stavili po strani i našli smo zajednički jezik kao dve odrasle i odgovorne osobe. Mi smo ipak roditelji jedne predivne devojčice i smatram da nam javna prepucavanja ne trebaju – napisala je bivša rijaliti učesnica.

Nakon spoznaje javnosti da ima novog partnera, mnoge interesuje ko je lepoj mami okupirao srce. Aleksandra ga trenutno ne eksponira u javnosti, štiteći svoju privatnost, ali je vrlo transparentna kada je u pitanju iskazivanje privrženosti svojoj jedinici Leoni.

Nikolićeva je objavila sliku sa ćerkom, a na nju je stavila dva srculenca umesto očiju, kao i medu.

Instagram,
Instagram,