Home VIP ODLUČILA JE: Anđela Đuričić obelodanila uživo u programu važnu informaciju – Crni...

ODLUČILA JE: Anđela Đuričić obelodanila uživo u programu važnu informaciju – Crni sto zanemeo… (VIDEO)

52
0
Anđela Đuričić,
Anđela Đuričić,
Oglas

Crni sto zanemeo…

Njeno srce je zaboravilo Zvezdana Slavnića!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Nije prošlo ni nedelju dana od početka nove sezone “Elite”, a već postoje takmičari i takmičarke koje publika dovodi u vezu. Koketiranje Mateje Matijevića i Aneli Ahmić nije prošlo nezapaženo, kao i gestovi budućeg tate Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević.

Ipak, Crnogorka Anđela Đuričić, koja je svoje srce pre dve sezone predala Zvezdanu Slavniću, ostala je misterija do danas.

Ipak, nakon serije pitanja upućenim “elitarima”, neke stvari su mnogo jasne.

– Pitanje za Ivana i Miljanu: Vaš ples iako je bio zadatak bili ste prelepi i bilo je jako emotivno – rekla je voditeljka.

– Jeste, mi smo tražili zadatak od drveta i bilo je lepo, ona se potrudila da me isprati. Pitao sam Keti koju pesmu da izaberem i sinoć sam se šlogirao kad je Jelena rekla da je njena pesma i slušao sam šta je budala rekla. Meni je bilo super i stvarno volim tu pesmu, obeležili smo naše pomirenje plesom – rekao je Ivan.

– Mi smo svi plakali, cela estrada je bila na nogama – rekao je Đole.

– Nisam obratila pažnju, ali pošto je bio zadatak bilo je top – rekla je Milena.

– Pitanje za Anđelu: Ko ti je najlepši muškarac u kući?

– Ne bih nikoga posebno izdvajala, čim je Mateja bivši naravno da je lep ali sad mi niko nije posebno prelep, niko mi se nije izdvojio. Evo navešću ti ko su lepi muškarci, eto Mateja, Jovan i Stefan. Eto i Gastoz je lep, njega sam zaboravila – rekla je Anđela.

– Pitanje za Anu Spasojević: Zašto ti se ne dopada mala Ivana?

– Pa zbog ponašanja njenog, generalno lupanje gluposti, potpuno se isto ponaša kao Anita kad je ušla u peticu, mislim da radi neke stvari namerno kako bi se istakla – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: