Home VIP STEFAN OSTAVIO ANU NIKOLIĆ: Raskinuo sa njom – Spakovao kofere i otišao...

STEFAN OSTAVIO ANU NIKOLIĆ: Raskinuo sa njom – Spakovao kofere i otišao kada je saznao istinu… (VIDEO)

833
0
Stefan Korda, Ana Nikolić,
Stefan Korda, Ana Nikolić,
Oglas

Spakovao kofere i otišao kada je saznao istinu…

Oni su zaisigurno najzanimljiviji par Elite 8, ali nije mu bilo lako kada je saznao da je Ana zapravo promenila pol.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Stefan Korda i Ana Nikolić, par iz rijalitija “Elita 8”, izazivaju ogromnu pažnju i interesovanje javnosti. Ana, transžena koja je dugo bila poznata kao muškarac Mika, i Stefan, odlučili su da uđu u rijaliti i javno pokažu svoju ljubav.

Dok je Ana već neko vreme prisutna u medijima, mnogi su se pitali ko je Stefan, i šta ga je privuklo Ani. Njihov ulazak u rijaliti izazvao je različite reakcije, uključujući i negativne komentare, ali kako vreme prolazi, mišljenja publike se menjaju.

Njihovo ponašanje u rijalitiju osvajalo je gledaoce svojim pristojnim i dostojanstvenim stavom. Na društvenim mrežama ispod klipova se često mogu pročitati komentari u kojima korisnici ističu da je Ana ženstvenija i kulturnija od mnogih bioloških žena u rijalitiju, dok Stefana hvale zbog radnog staža kao kamiondžije, čime se razlikuje od drugih muškaraca u programu koji su ejdnion zarađivali pute rijalitija.

U emisiji, Stefan je otkrio da nije znao da je Ana transžena kada su se zbližili. Kada je saznao, to mu je teško palo, te su čak nakratko raskinuli, a Stefan se vratio u rodno Prokuplje.

– Ja sam od njega to krila, bila sam svesna da će da sazna kad-tad, pa sam dala vremena. Pustila sam da on mene zavoli i onda sam mu rekla. Nisam mu ja rekla, došao je kod mene za Novu godinu i mi smo se slikali ispred ogledala i on je to stavio na mreže i jedan njegov drug mu se javio i pitao ga ko ti je ova, on je rekao da mu je devojka, on je rekao: “Je l’ ti znaš da ti je devojka promenila pol?” – rekla je Ana.

– Ja sam se za dva minuta spakovao i otišao glavom bez obzira tada…Ja sam bio crven – rekao je Stefan.

– Meni kuca brat na vrata i kaže: “Što si isterala dečka, eno ga na stanici sa koferom?”, ja vidim nema stvari. Ja ga zovem, on meni prekida, ja ponovo, on prekida. On meni kaže: “Ja sam u Prokuplju, ako hoćeš, dođi da pričamo”. Brat me je vozio, mi se vidimo i on me je pitao šta sam ga slagala – rekla je Ana.

– Kada mi je rekao: “Ti si promenila pol” ja sam propala u zemlju, pa sam priznala da jesam. On mi je rekao da će se javiti sutra, rekla sam ako hoće s nama kući, hajde i on ode…Na pola puta, on meni šalje poruke: “Je l’ si stigla kući? Kada dođeš javi mi se”, kada sam stigla kući nisam se javila…On je meni rekao da je ispričao svojoj tetki, meni nije bilo svejedno. Do ujutru smo pričali, ja sam plakala, nije mi bilo svejedno. On je meni sutra rekao da dolazi po mene – pričala je Ana.

– Kada sam došao kući, ja sam joj rekao da sam se vratio, ali sam joj rekao da me pusti da se naviknem dva, tri dana. Mojima u početku nije bilo svejedno, ali sam im rekao da ja imam 30 godina i da ja mogu da radim sa svojim životom šta hoću i to je to – rekao je Stefan.

Detaljnije u nastavku: