Home VIP MAJA NAPRAVILA HAOS U KLUBU ZBOG STANISLAVA: Izbacili je iz lokala –...

MAJA NAPRAVILA HAOS U KLUBU ZBOG STANISLAVA: Izbacili je iz lokala – Krofak hteo da propadne u zemlju od sramote…

458
0
Maja Marinković, Stanislav Krofak,
Maja Marinković, Stanislav Krofak,
Oglas

Krofak hteo da propadne u zemlju od sramote…

Izvor tvrdi da je priredila MMA borcu ljubomornu scenu i da je sav bes iskalila na devojci koja se zadesila u klubu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Starleta Maja Marinković i njen partner Stanislav Krofak nakon nekoliko dana provedenih u Crnoj Gori, zaputili su se u Hrvatsku, a njihov dolazak je napravio pravu pometnju na mrežama.

Mnogi su sumnjali u njihovu ljubav i mislili su da neće nastaviti odnos u spoljnom svetu.

Međutim, oni su rešili da po izlasku iz rijalitija ozvaniče njihovu vezu. Shvatili su da ne mogu biti samo drugari, pa su uplovili u vezu.

Maja je poznata po turbulentnim ljubavnim pričama. Marinkovićeva i Stanislav su se savršeno provodili u Budvi do jednog momenta, kada je, kako “Star” saznaje, Maja spazila devojku koja je htela da flertuje sa Stanislavom.

Kako tvrdi izvor sa lica mesta, Maja je navodno prvo nekoliko puta prilazila devojci da je upozori, a zatim je počela da je udara pesnicom.

– Maja i Stanislav su bili u jednom kafiću, koji ima dnevne žurke. Ona je kao krpelj za njega zalepljana, znači ako ode on do šanka, ona ga pogledom prati da slučajno neku drugu ne pogleda. U jednom momentu Maja je snimila devojku koja je stvarno bila prelepa i najlepša u lokalu, to je njoj sigurno zasmetalo što nije broj jedan. Svu su gledali u tu curu, pa i Stanislav. Maja je u jednom momentu njoj prišla i nešto joj rekla, na šta je devojka odmahnula rukom. Onda joj je prišla još par puta i samo se čula vika. Ta devojka joj je rekla: “Aj, odj*bi”, zbog čega je Maja poludela i bukvalno je nabola pesnicom – otkriva izvor “Stara” sa lica mesta, pa nastavlja:

– Skočili su svi, Stanislav je odneo Maju do njihovog stola, gde su bili smešteni i kad se sve smirilo, oni su pokupili stvari i rečeno je da Maja mora da napusti lokal ili će gazda da pozove policiju. Stanislavu je bilo neprijatno, to se videlo, on se izvinjavao i čak je njoj odbrusio da ga ne blamira. Ne znam, nikako ne idu jedno uz drugo, oni, ako ne raskinu za koji dan, tek će biti tuče i haosa. Ima sreću Maja da nisu zvali policiju jer je devojku lepo dobro udarila u glavu i to pesnicom – kaže izvor.

– Ima modricu na obrazu i noktom je zakačila ispod oka. Maja baš ima kompleks, da nisam bila prisutna, ne bih verovala da se tako desilo. Pritom, kada su njih dvoje došli, ponašali su se kao da su Jovanka i Tito ušli, ona kao sva nešto bitna, ma strašno – rekao je izvor s lica mesta za “Star”.