Home VIP MARIJA KULIĆ PRED SAMI ULAZAK U BELU KUĆU: Porodica Kulić u suzama...

MARIJA KULIĆ PRED SAMI ULAZAK U BELU KUĆU: Porodica Kulić u suzama zbog Miljane i Ivana Marinkovića…

311
0
Miljana Kulic, Ivan Marinković, Marija Kulic,
Miljana Kulic, Ivan Marinković, Marija Kulic,
Oglas

Porodica Kulić u suzama zbog Miljane i Ivana Marinkovića…

Niko nije ostao imun na prelepe scene zbližavanja, pa ni porodica popularne Nišlijke. U Rajskom vrtu, često omiljenom mestu za traženje pomoći od Drveta mudrosti, Ivan i Miljana su se obratili sa posebnim zahtevom.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Naime, planirali su da od Drveta zatraže alkohol kako bi lakše podneli tenziju i izazove predstojeće žurke.

Kada su stigli u vrt, Drvo ih je zagonetno upitalo:

– Šta vas dvoje dovodi zajedno ovde? – reklo je drvo.

Miljana je, u svom duhovitom stilu, odgovorila:

– Nisi bio sa nama napolju, pa ne znaš šta se dešava – rekla je Miljana.

Zajedničkim snagama, osmislili su plan i izneli predlog. Želeli su da odigraju ples uz pesmu „Ja nemam drugi dom“ od Lepe Brene, a zauzvrat da dobiju piće kao nagradu.

– Drvence, imamo malu želju. Da otplešemo uz “Ja nemam drugi dom”, a ti nas nagradi pićem – izjavila je Miljana sa osmehom, dok je Ivan stajao pored nje, potvrđujući njihovu nameru.

Drvo je sa interesovanjem saslušalo njihov predlog, ali nije odmah pristalo.

– Odigrajte to pa ćemo videti kako ćete proći – reklo drvo je mudro, pružajući im priliku da pokažu koliko su ozbiljni u svom naumu, svi dobro znaju koliko su Miljana i Ivan nepredvidivi.

Oni su kasnije usnimljeni na žurki kako igraju zajedno i uživaju u dobroj atmosferi i lepoj muzici.

Miljana Kulic, Ivan Marinković,
Miljana Kulic, Ivan Marinković,

U ime osveženih dobrih odnosa mame i tate malog Željka, oglasila se i njegova baka, Marija.

– Po meni, nešto najlepše što se desilo u svim sezonama “Elite” i “Zadruge” je sinoćni ples Miljane i Ivana. Bilo je iskreno. Svi smo plakali. Čak mi je ples bio emotivniji od prvog susreta Ivana sa Željkom – napisala je Kulićeva na svom Instagram storiju.

Instagram,
Instagram,

Poznato je da se već uveliko spekuliše o Marijinom ulasku u Belu kuću, a mnogi navode da će se to desiti 14. septembra, kada se očekuje i ulazak najpopularnijeg crnogorskog influensera Jovana Radulovića, poznatijeg kao Jodžir.

On je dodatno raspalio raspalio maštu fanovima kada je na svom proflu na Instagarmu objavio snimak emotivnog rastanka sa porodicom, na kojem njegova žena Irena i deca i on plaču.

– Vratiće se tata životi moji, volim vas – napisao je Jodžir, a zatim na svom profilu na instagramu objavio sliku kako pozira u Beogradu.

Pre nekoliko dana on je ovu sumnju još više raspalio kada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Markom Janjuševićem Janjušem i to u Beogradu. Mnogi se pitaju da li oni zajedno ulaze u “Elitu”.

– Ko mali – šaljivo je pisalo na fotografiji.

Instagram,
Instagram,

Iako Janjušev ulazak još uvek nije potvrđen, videćemo u narednim danima da li će poznati Crnogorac i stara rijaliti zvezda ući i svojim šaromom zabaviti takmičare i gledaoce “Zadruge”.