Home VIP “JA MORAM DA KAŽEM – NE MOGU VIŠE”: Oglasio se Filip Car...

“JA MORAM DA KAŽEM – NE MOGU VIŠE”: Oglasio se Filip Car – Pomirenje sa Majom Marinković…

634
0
Filip Car, Maja Marinkovic,
Filip Car, Maja Marinkovic,
Oglas

Pomirenje sa Majom Marinković…

Sve priznao!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Novo izdanje emisije “RedAkcija” donelo je nove informacije kada je svet javnih ličnosti, a posebno zadrugara u pitanju. “RedAkciju” su vodili voditelji Joca Novinar, Zele i Sanja Arsić.

Na samom početku emisije uključio se Filip Car, jedan od omiljenih zadrugara. Nakon burnog perioda koji je iza njega, a odnosi se na očinstvo i odnos sa bivšom partnerkom Aleksandrom Nikolić, Car je progovorio i o odnosu sa Majom Marinković.

Dugo se spekulisalo da su se njih dvoje pomirili, kao i to da su savršen par, a Filip je sada odgovorio:

– Nisu neke stvari validne, to da li je neko i kad je neko bio negde, mene to ne zanima. O meni pišu svašta a dižu mi cene, a to je najvažnije. Jako mi je žao sa jedne strane, a sa druge strane mi je drago jer sam bitan ljudima – rekao je Car pa je dodao:

– Ja nisam u kontaktu sa Majom Marinović, niti bilo šta. Ja moram da kažem da ne mogu više da se oglašavam za tu temu. Ja verujem da i njoj nije svejedno što to sve izlazi. Cura je izašla iz odnosa, a sada je vezuju sa bivšim – istakao je Car.

Podsetimo, Filip Car je šokirao svoje fanove na Instagramu najavom da će se pridružiti osmoj sezoni rijalitija Elita. Ova vest je uzburkala društvene mreže i mnogi obožavatelji su se radovali povratku samoproklamovanog kapoa u imaginarijum Šimanovaca.

Objavio je post sa uzbudljivim porukama koje su obećavale njegov povratak u rijaliti igru. Međutim, radost fanova nije trajala dugo. Samo nekoliko sati nakon što je Car najavio svoj povratak, otkriveno je da je cela priča bila samo šala.

Naime, Car je ponovo koristio Instagram kako bi razotkrio lažnu najavu i sa zadovoljstvom demantovao svoj ulazak u Elitu. Ovaj potez je došao u trenutku kada je Car zakopao ratne sekire sa bivšom verenicom Aleksandrom Nikolić, nakon što je njen sadašnji partner intervenisao i pomogao da se pomire.