Home VIP JANJUŠ GORI OD BESA: Ništa ga nije moglo zaustaviti – Poslao žestoku...

JANJUŠ GORI OD BESA: Ništa ga nije moglo zaustaviti – Poslao žestoku poruku Aneli Ahmić…

604
0
Marko Janjušević Janjuš,
Marko Janjušević Janjuš,
Oglas

Poslao žestoku poruku Aneli Ahmić…

Njegove reči seku poput žileta!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Bivši učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš našao se u centru pažnje zbog svoje nove objave na Instagramu.

Prema onome što je napisano očigledno je da se obraća trenutnim zadrugarima sa kojima je boravio u Beloj kući prošle sezone.

On nije mogao više da prećuti to što ga u “Eliti” pojedini takmičari stalno spominju, već se obratio na svom profilu, sudeći po komentarima koji su se nizali na mrežama nakon objave, Aneli Ahmić i Urošu Staniću.

– Nažalost najveća moja greška je što sam pojedinim k**vama i ološima (koji su trenutno u rijalitiju) dao za pravo me uzimaju u njihova prljava usta u bilo kojem kontekstu… Ne razumem zašto ne vodite svoje živote i bavite se sa sobom i gledate da ispravite vaša sr**a koja radite i sa kojim se blamirate, a takođe ne razumem da vas moj loš intresuje… Generalno za bolje i niste nego za ku**c… Takođe je i zaj**ano i to da vam čovek da na kratko… Da mi se hoćete bar skinuti sa njega, možda bi mi još bolje bilo u životu – napisao je Janjuš u svom obraćanju na društvenoj mreži.

Instagram,
Instagram,

Janjuš je nedavno gostovao u emisiji “Narod pita”, a tom prilikom istakao je koju partnerku iz “Zadruge” je najviše voleo:

– Aneli sam više voleo, ona mi je tako bila simpatična uf. Ja ako bih ušao u rijaliti to bi bilo kasnije, a ona će već naći princa na belom konju, znaš koja će to armija da bude – rekao je Janjuš.