Home VIP POTPUNO ZABORAVIO NA TRUDNU MILICU: Terza priznao svoja osećanja prema Sofiji Janićijević…

POTPUNO ZABORAVIO NA TRUDNU MILICU: Terza priznao svoja osećanja prema Sofiji Janićijević…

644
0
Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza, Milica Veličković,
Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza, Milica Veličković,
Oglas

Terza priznao svoja osećanja prema Sofiji Janićijević…

Borislav Bora Terzić, uprkos trudnoj devojci van rijalitija, sve više pažnje posvećuje Sofiji Janićijević u “Eliti 8”, što je razočaralo mnoge gledaoce koji su sada podršku preusmerili na Milicu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Borislav Bora Terzić, poznat po nadimku Terza, započeo je dan u rijalitiju tražeći pogledom Sofiju Janićijević, zadrugarku koja je očigledno postala njegova nova preokupacija u rijalitiju “Elita 8”.

Iako je van rijalitija ostavio trudnu devojku Milicu, Terza je očaran lepotom mlade Sofije, kojoj posvećuje sve više pažnje.

Na poseban način joj je pokazao srce. On je sklopio ruke iznad svoje glave i jasno napravio internacionalni znak ljubavi. Zauzeti zadrugar definitivno ne može da ne flertuje.

Slična scena desila se ponovo, kada se Terza nije odvajao od Sofije tokom šetnje i na svakojake načine joj ukazivao pažnju.

Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza,
Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza,

Brojni fanovi su razočarani njegovim ponašanjem i na društvenim mrežama izrazili su podršku Milici, smatrajući da Terza nije opravdao njihova očekivanja.

Podsetimo, Milica Veličković je gostovala kod Joce u emisiji “Pitam za druga”, gde je istakla da je razočarana:

– Desilo se da sam ustala jutros i da mi je podrška poslala snimak. Oni to prate, ja verovatno to ne bih ni videla. Nisam očekivala ovakve scene posle tri dana. Ako očekujem nešto očekujem za tri meseca kad ljudi zaborave gde su i šta imaju. Videla sam da se sakrio u mrtav ugao da bi poslao srce. Devojka da to nije rekla ja to ne bih ne videla. Ona je rekla mojoj drugarici Teodori Delić, koja na to nikako nije reagovala. Dobijam i druge klipove, kako su se naveli za Miss i Mistera – govorila je ona, pa progovorila o raskidu:

– Povredilo me je mnogo jer nije razmišljao kako sam dok to gledam kod kuće. On i ja smo se dogovorili, rekla sam mu da nema sedenja sa ženskim rodom, nikakva doza flerta, ne treba mi priča da on mene vara. Ja da sam htela abortirala bih u maju i ušla u osmicu, ne želim trudna da se blamiram. Ovo je treći dan rijalitija, a ja imam pet naslova da on flertuje i to sa adekvatnim snimcima – dodala je Veličkovićeva.

Đedović isto iznenađen

Bivšeg zadrugara je veoma pogodila situacija koju je izazvao Terza, pa je javno podržao Milicu Veličković:

– Šokiran sam, čuo sam se sa Milicom, pokušavam da je smirim, nisam se tome nadao, nije problem samo u medenom srcu, već je problem o srcu koje je poslao Terza kada je išao u Rajski vrt, a Sofija je sve to rekla Teodori. Jako ružno što je Terza to uradio posle onih suza u studiju, a videlo se da nije pio. Ja sam na Milicinoj strani, ona je trudna a to nije normalno da joj neko tako nešto priređuje sada – izjavio je novinar.