Home VIP DALILA VIDELA ŠTA FILIP CAR RADI SA MINOM VRBAŠKI: Ponavlja se slučaj...

DALILA VIDELA ŠTA FILIP CAR RADI SA MINOM VRBAŠKI: Ponavlja se slučaj sa Majom Marinković… (VIDEO)

166
0
Mina Vrbaski, Filip Car,
Mina Vrbaski, Filip Car,

Nije joj lako…

U nastavku razgovora sa Darkom Tanasijevićem, Dalila Dragojević je otkrila koliko kontroliše svoju ljubomoru. Ispričala je situaciju koja se dogodila danas, a koja se tiče Mine Vrbaški. Ona se najviše boji da se slučaj, kada je Maja Marinković preotela Cara, ne ponovi opet, ali ovog puta sa Minom, njegovom bivšom devojkom.

– Večeras smo se smejali Marko i ja, tu je Mina igrala kockice sa muškarcima. Ja sela i gledam, tamo je Filip, sad ne mogu, žena sam… Stojim i gledam, on me ne vidi, kako me je ugledao, kaže: “Jao, boli me noga, ne mogu da igram”. A ja ga pitam od čega ga boli, on kao nešto istegao, pa me pita da li da jede ili da igra. Ja mu kažem da igra, da izbaci stres, a u meni sto stepeni. Ali sam sama rekla: “Dalila, budi žena, budi mirna”. Nemam više to ono moje, kako Miki kaže graktanje. Trudim se da budem staložena i mirna. Rekla sam Sanji Marinković da ću se potruditi kada me je pitala da li to mogu. Ne želim da se dovedem u situaciju da mu uzvratim na nešto njegovo. Trudim se i kad mi nešto zatraži da odem odmah, slažem stvari, majice… – rekla je Dalila.

– Pitao te je jutros kad ćeš da vratiš slike – dodao je Darko.

– Da, pitao me je, ja sam rekla hoću sigurno… Naravno da ću vratiti i vratila sam ih danas. Malopre ih gleda i kaže: “Da li je ovo sve što imamo slika?”. To je jedino od poslednje ture što je stigla. I medved je živ, samo sam mu skinula majicu, sve je tu – dodala je ona.

– Kako ti sada Ana deluje? – pitao je Tanasijević.

– Znala je u šta ulazi, da on voli drugu ženu, i dalje je želela da bude tu. Jutros sam mu rekla kad nam je Zola ispričao da ona hoće da beži, da nemam empatiju prema njoj. On mi je rekao da ne moram da budem takva. Kad sam ja plakala 15 dana, niko od njih nije imao empatiju prema meni. A i čula sam da je plakala jer joj bivši objavljuje slike. Znala je u šta se upušta, cela nacija je znala da ćemo da se pomirimo. Ja Filipu to neću prebaciti, bilo smo u raskidu, iako ja smatram da smo bili u vezi. Uglavnom, dežurna služba je bila na terenu, Gruja sanirao ranice i to je to – istakla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net