Home VIP ČEKAJU JE KATASTROFALNE STVARI: Informacije o Dalili i Dejanu – “Ekspert za...

ČEKAJU JE KATASTROFALNE STVARI: Informacije o Dalili i Dejanu – “Ekspert za uništavanje života…”

246
0
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

“Ekspert za uništavanje života…”

Bivši zadrugari, a sada voditelji, Milica Kemez, Bora Santana i Filip Đukić ugostili su astrologa, numerologa, i tarot tumača Vidaricu Belu, koja je već bila predvidela nedavnu diskvalifikaciju Miljane Kulić.

Ona je ovoga puta govorila o predviđanjima budućnosti bivših supružnika Dragojević, kao i o vezi Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović, koja će se, prema njenim rečima završiti zbog Mine Vrbaški.

Vidarica Bela rekla je da Dalilu u budućnosti čekaju katastrofalne stvari, kao i da je Dalila – ekspert za uništenje života i da će se survati do dna.

Vidarica napominje da je narod shvatio kakva je Dalila zapravo i da je ne vole. Svima je najbitnija stavka pomirenje Dejana i Dalile, ali da oni mogu eventualno da komuniciraju, a da Dejan sada ne želi ni to.

Vidarica predviđa i da će Dalila u jednom trenutku toliko praviti scene, da će ljudi početi da je žale. Dejan je sada gord, jer je poprimio dosta Dalilinih osobina, te se zato tako sada ponaša – objašnjava Bela.

Komentarisala je Mensura, da je impulsivan, ali drag čovek. Predviđa i da Aleks i Dejan neće biti zajedno na kraju. Smatra da je Mina ušla da rasturi vezu Milice i Mensura, i da će uspeti u tome. Milica kopira Minu, ali neće nikada biti kao ona. Vidi da Miljana voli Zolu, a da joj Bebica ništa ne znači, on je video samo pare i to je to.

Izvor: net