Home VIP DEJAN KONAČNO U DAVIDOVOM ZAGRLJAJU: Ušao u Zadrugu i rasplakao svog brata...

DEJAN KONAČNO U DAVIDOVOM ZAGRLJAJU: Ušao u Zadrugu i rasplakao svog brata – Nastao muk…

178
0
Dejan Dragojevic, David Dragojevic,
Dejan Dragojevic, David Dragojevic,

Niko ne voli kao brat brata…

David Dragojević je bio jedna od najsnažnijih podrška svom bratu Dejanu Dragojeviću, koji je u ovoj sezoni proživeo pravi pakao zbog svoje tadašnje supruge Dalile, ali i zbog svojih kontroverznih odluka.

Iako su braća bila u žestokoj svađi, upravo zbog bosanske starlete, tokom ulaska čitave porodice Dragojević za novogodišnju noć, članovi ove familije su se pomirili.

David ne prestaje da gostuje po emisijama i da pruža podrku svom mlađem bratu. U međuvremenu, Dejan je javno apelovao da se njegovi najbliži što manje oglašavaju i sarađuju sa novinarima.

Najnoviji čin podrške starijeg prema mlađem Dragojeviću, dirnuo je srce svih obožavalaca koji celim srcem stoje uz momka iz Veternika i navijaju za njegovu pobedu.

Naime, na svom zvaničnom Instagram nalogu, on je objavio sliku gde se grli porodica Dragojević. Ta fotografija je nastala kada je David zajedno sa roditeljima ušao u rijaliti 31. decembra prošle godine. Podsetimo, Dejan se zaplakao kad ih je video.

Instagram,
Instagram,

 

Uz sliku je objavio i propratni tekst:

– Radujemo se ovom zagrljaju, ne možemo da isčekamo. Prošao si najgore trenutke u svom životu poslednjih meseci, izdržaćes i ova tri meseca. Nije lako, ali kada izađes znaš da te čeka život! Realnost koja je lepa i u kojoj ćeš uživati. Uvek smo tu i kada nismo❤, isto kao i ti za nas❤. Volimo te i uvek uz tebe❤❤❤

Izvor: net