Home VIP “NIJE LJUDSKI JER SAM TRUDNA”: Kristina Spalević se hitno oglasila nakon Kristijanovog...

“NIJE LJUDSKI JER SAM TRUDNA”: Kristina Spalević se hitno oglasila nakon Kristijanovog incidenta…

186
0
Kristina Spalević
Kristina Spalević

Progovorila…

Kristina Spalević prokomentarisala je svađu Aleksandre Nikolić i njenog izabranika Kristijana Golubovića, kao i trenutna aktivna dešavanja u Beloj kući.

Zadruga je tek počela, a čini se da se mnogo stvari izdešavalo. Aleksandra Nikolić je ušla u žestoki sukob sa Kristianom, prilikom kog je tebe spomenula u lošem kontekstu, šta imaš da kažeš povodom toga?

– Svako treba da pogleda svoje dvorište, ja nikada ne bih komentarisala neku drugu devojku, čak i da mi je prošlost bajna. Nije ljudski, bar malo obzira kao žena prema ženi, a onda jer sam i trudna. Pominje se da Kristijan prosi, prosi i ona, samo malo drugačije na drugoj društvenoj mreži – kazala je Kristina.

Spekuliše se da li će ti Kristijan ostati veran tebi do kraja rijalitija, s obzirom na okolnosti pod kojima je započeta vaša veza. Da li mu veruješ?

– Mislim da će mi biti veran, samo zbog malera neću reći da to mislim 100%. Ljubav je sve jača i jača iz dana u dan, verujem da neće. Očekuje nas svadba, nakon njegovog izlaska, sve ga čeka – kazala je Kristina.

Marko Marković je skrenuo pažnju jer ima nekoliko devojaka sa kojima može ući u emotivnu vezu, da li misliš da će se na kraju odlučiti za neku? Milica Veselinović je iskazala simpatije prema Marku Markoviću, Mensur je njegov zemljak, da li misliš da su momci iz Crne Gore njena ciljna grupa?

– Možda voli taj naglasak. Ne mislim da će Marko biti sa devojkama koje su trenutno oko njega. Smatra da to nisu devojke koje nejga interesuju – kazala je Kristina.

Lil Broks i Kristijan su se prvo veče sukobili, nakon čega su zakopali ratne sekire. Šta imaš da kažeš povodom tog dešavanja?

– Meni je krivo jer Kristijan nekad zbog temperamenta bude pod lupom i osudom. Govore da jači ne treba da dira slabijeg, ali mislim da onda neko slabiji ne treba da čačka mečku. Što se mene tiče, mislim da su sada sklopili primirje i da su na to zaboravili – kazala je Kristina.

Kakvo mišljenje imaš o Robertu Mitroviću i njegovoj veziji priče o Viktoriji Mitrović?

– Ne verujem, meni su takvi muškarci najgori. Ružno mi je to što je rekao, patloški je zaljubljen u nju, ali su njegovi postupci zaista jako loši. Hteo je da uđe da bi se osvetio devojci, jer nije sa njim – kazala je Kristina.

Ko ti se od novih učesnika najviše svideo?

– Emil je dobar čovek, mislila sam da će se ukopiti sa Kristijanom, ne znam šta će se desiti dalje u priči sa Majom. Super Cveta mi se čini kao dobra devojka, nije ološ, mislim da govori onako kako jeste – kazala je Kristina.

Maja je spajana sa više zadrugara, da li se njoj neko sviđa?

– Mislim da joj se najviše sviđa Emil, ali ne toliko. Što se tiče Uroša, mislim da je on izgoreo zbog Maje, ali se sada to polako menja, verovatno zbog kompleksa – rekla je Kristina.

Izvor: net