Home VIP “NIŠTA NE TRAJE ZAUVEK – HVALA TI MAJKO ZA SVE”: Rasplakao narod...

“NIŠTA NE TRAJE ZAUVEK – HVALA TI MAJKO ZA SVE”: Rasplakao narod – Milan Milošević se obratio mami…

177
0
Milan Milošević,
Milan Milošević,

Dirljivo…

Voditelj Milan Milošević je više puta isticao da je veoma vezan za svoju majku, a rečima koje joj je posvetio je dirnuo svoje fanove.

Milan je raznežio je mnoge zajedničkom fotografijom sa majkom koju je objavio na društvenim mrežama.

– Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj može biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čoveka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne ide. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje “ja”. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle osobe – počeo je izlaganje Milan na Instagramu uz ovu fotografiju.

– Da ništa ne traje zauvek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikad ne kaješ za svoje postupke. Da reč “volim te” ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu šansu ali ne i stotu – napisao je Milošević.

– Da ljude, koji čine da malo vrediš, oteraš u pi*ku materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvek ostaje đubre. Hvala ti majko za sve – zaključio je Milošević.

Milan Milošević,
Milan Milošević,

Izvor: net