Home VIP PREPORODITE KRVNE SUDOVE ZA SVEGA 10 DANA: Stari narodni lijek za čišćenje...

PREPORODITE KRVNE SUDOVE ZA SVEGA 10 DANA: Stari narodni lijek za čišćenje krvnih sudova…

804
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Stari narodni lijek za čišćenje krvnih sudova…

Da bi očistili krvne sudove, ljudi posežu za lekovima. Ali lekovi često zanaju da dovedu do opterećenja rada jetre i bubrega. Da biste sasvim očistili krvne sudove, a da pri tome ne oštetite druge organe – pokušajte sa ovim prirodnim starinskim receptom.

Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola. Zbog toga su znatno suženi. Kao rezultat, dolazi do slabog snabdevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.

Osim toga, mozak znatno pati, a krvni pritisak raste. Posledica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti. Da bi očistili krvne sudove, mongi posežu za lekovima, ali oni opterećuju rad jetre i bubrega.

Ovaj stari nemački recept precizno čisti holesterol sa krvnih sudova, a ovo su njegovi osnovni sastojci:

– 4 cela limuna

– kriška korena đumbira

– 2 litra vode

– 4-5 čenova belog luka

– 2 kašike meda

Priprema:

Dobro operite limun i prelijte ga vrelom, ključalom vodom da biste uklonili nečistoće. Zatim, ga izvadite iz vode i nasecite na tanke kolutove. Đumbir i beli luk očistite, isecite u blenderu ili sameljite na mašini za meso. Stavite limun u šerpu zapremine 3 i više litara. U posebnoj šerpi, prokuvajte 2 litra vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite beli luk, đumbir i med. Sve dobro izmešajte, pa dodajte u šerpu sa limunom. Ostavite da sve vri 2 sata. Kada se prohladi sve prebacite u teglu zapremine 3 litra.

Primjena:

Svaki dan popijte na prazan stomak oko 100 ml ujutru, pa isto toliko uveče. Lečenje traje oko 3 nedelje. Napravite pauzu od nedelju dana, pa posle još 4 nedelje uzimajte ovaj napitak. Efekat ćete osetiti već nakon 10 dana. Ovaj napitak čuvajte u frižideru.

Izvor: net