Home Svaštara DJEVOJKA PALA NA POLAGANJU PRIJE NEGO ŠTO JE UPALILA AUTO: Kad je...

DJEVOJKA PALA NA POLAGANJU PRIJE NEGO ŠTO JE UPALILA AUTO: Kad je čula razlog – bila je ŠOKIRANA! NE, nije zbog POJASA

480
0

Devojka (17) iz Lenkešira u Engleskoj pala je vozački ispit, a da nije stigla ni da upali automobil i počne s vožnjom, prenosi LADbible.

Razlog pada je neverovatan i mnogi, s kojima je podelila ovu vest, ostali su šokirani.

Naime, kada je ispitivač seo u automobil, primetio je komadiće gumice za brisanje ispod svojih nogu i oborio devojku jer je “automobil bio prljav i nespreman za vožnju”.

Najgore je, priča njen otac Pol, što automobil uopšte nije njen već od ispitivača kojima su ostali tragovi gumice jer su brisali nešto u svom zapisniku pre njenog ispita.

– Nije kao da su bile prazne limenke ili smeće svuda. Cela situacija je suluda. Raspravljali su se 10 minuta, ali nije popustio. Pala je ispit bez da je uopšte vozila. Bila je tužna i u suzama, a nije uspela da dobije ni povraćaj novca koji je tražila jer priliku za ispit praktično nije ni dobila – priča on.

Osim što vozački ispit u Engleskoj košta oko 60 funti, odnosno oko 9000 dinara, Pol kaže kako se na isti čeka mesecima, što otežava samo polaganje jer prolazi puno vremena bez vožnje.

– Moja ćerka je toliko štedela za ovo, baš je nepravedno – istakao je razočarani otac.

Iz agencije za vožnju i bezbednost vozila dali su izjavu za medije: “Izdate su smernice da se automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju očistiti pre testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom. To se mora poštovati.”