Home Horoskop OD 24. NOVEMBRA BLIZANCI I JARČEVI U VRTLOGU EMOCIJA: Nova obećavajuća poznanstva...

OD 24. NOVEMBRA BLIZANCI I JARČEVI U VRTLOGU EMOCIJA: Nova obećavajuća poznanstva i putovanja…

314
0
Horoskop,
Horoskop,

Nova obećavajuća poznanstva i putovanja…

Dan uoči mladog Meseca čini ljude veoma osetljivima, pa je potrebna veća pažnja i stabilnost. Savet astrologa je jednostavan, uzdržite se kritika, budite precizni u svojim planovima da biste izbegli neprijatnosti. Na kolektivnom planu, moguće su promene koje pojedine predstavnike znakova mogu uplašiti, ali ćete vremenom videti da su ipak bile dobre.

Od 24. novembra stiže nova energija, koju će neki iskoristiti za proširenje posla, projekata, svojih vizija i velikih planova, a neki za ljubav. Ovaj uticaj Meseca, od 24. mogu intezivno osetiti Bikovi, Blizanci i Jarčevi, od vrtloga strasto pa do finansijskih gubitaka.

Blizanci

Blizance očekuje pravi vrtlog strasti. U predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuje mnogo poziva, poruka i reči. Na horizontu će se iznenada pojaviti svakakve nekadašnje strasti, ali na vama je da im posvetite vreme ili ne. Biće mnogo izbora, tako da vam definitivno neće biti dosadno. Pored toga, ovaj znak Zodijaka očekuju nova obećavajuća poznanstva i putovanja. Blizanci će se osećati najbolje. Njihova nezadrživa energija i šarm iznenadiće druge.

Bik

Sanjivi Bik bi mogao da doživi neke potrese u svojim vezama, ali sada je vreme da se opuste i analiziraju šta se zaista dogodilo. Vreme je da se zapitate šta tačno želite od partnera i koje korake treba preduzeti da biste postigli harmoniju u zajednici. Pored ljubavnih problema, Bik će morati da reši i finansijske probleme. Verovatno postoji nešto što će biti važno da završite, a pred vama je odlična prilika da pokažete veštinu rešavanja novčanih stvari.

Jarac

Jarčevi, tokom ovog perioda imaćete dosta energije i obavićete rutinske zadatke kako biste kasnije imali više vremena za srodnu dušu. Pored romantike, predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuju i materijalni bonusi. Jarčevi, očekujte poklone i iznenađenja od svojih izabranika. Oni koji još nemaju voljenu osobu imaće priliku da se prijatno upoznaju na nekom događaju i to će biti „poplava strasti i emocija“. Pogledajte bliže, možda će vas sudbina sresti na novogodišnjoj korporativnoj zabavi ili u prijateljskom krugu.

Izvor: net