Home Horoskop KOJE SU NAJVEĆE SLABOSTI MUŠKARACA: Čega se muškarci zapravo najviše plaše…

KOJE SU NAJVEĆE SLABOSTI MUŠKARACA: Čega se muškarci zapravo najviše plaše…

436
0
Horoskop,
Horoskop,

Pogledajte čega se muškarci najviše plaše; jedni strepe od tuđeg mišljenja, a neki se plaše iznenađenja…

Ovan

Najveća želja ovih muškaraca je da budu prvi uvijek i svuda. Ali, ako primijete da neko sumnja u njihovu superiornost, oni se odmah zatvaraju u sebe. Plaše se da neće biti najbolji i imaju potrebu za stalnom pažnjom i pohvalama.

Bik

Ovi muškarci se plaše neočekivanih i nenadanih iznenađenja koja nisu pod njihovom kontrolom. Sve ono što im se ispriječi na putu i ugrozi njihovu stabilnost, može da izludi muškarce Bikove.

Blizanci

Tipičnim Blizancima nije potreban tuđi aplauz ni pohvalne riječi o njihovom intelektu. Znaju da su oni najpametniji muškarci ikada rođeni. Ali, kada neko posumnja u njihove riječi, to ih duboko pogađa. To je narcisoidnost i ništa više.

Rak

Muškarci u znaku Raka su mnogo zavisni od tuđeg mišljenja i stalno čekaju na tuđa odobravanja, ali kada se suoče sa kritikom, prihvataju je teško i bolno i to ne mogu da sakriju.

Lav

Ako muškarac Lav i u najluđem snu posumnja u svoju jedinstvenost, to neće moći da podnese. Pa, najveći strah mu je da neko ne napadne njegov ponos.

Djevica

Djevice su samokritične, a to im je vjerovatno i najveća mana, jer tako ističu svoje nedostatke i pokazuju komplekse. Oni sebe kritikuju jer su stidljivi, jer imaju prekomjernu težinu, jer ne izgledaju dovoljno dobro, a isto tako sumnjaju i u svoje mentalne sposobnosti.

Vaga

Ovi muškarci svakodnevno troše mnogo snage, živaca i novca da bi svi oko njih bili sretni i zadovoljni i da niko ne bude uvrijeđen. Ali, vjerovatno su svi osim njih svjesni da je to nemoguće, pa zbog te činjenice imaju osjećaj anksioznosti i razočarenja.

Škorpija

Osjetljivost, sentimentalnost i ranjivost – ovo su tri najbolnije tačke muškaraca Škorpija, a najviše strahuju da neko ne sazna kako da ih „izazove“. Iako oni znaju da sakriju strahove i komplekse, kritiku prihvataju veoma teško.

Strijelac

Muškarci Strijelci ne znaju kako da gube. Isto kao i Lavovi, tako i ovi muškarci vjeruju da su jedinstveni i ne žele da bilo ko sumnja u to, posebno ne ljubavni partneri. Zbog ovog straha oni od svojih voljenih traže da ih poštuju kao „posebne“ ličnosti.

Jarac

Jarčevi često znaju da sebi naprave komplekse zbog svog izgleda u prošlosti i to ih čini ranjivim kada odrastu, što im pravi probleme i stalni nedostatak pažnje.

Vodolija

Muškarci Vodolije se najviše plaše govora u javnosti i u takvim slučajevima im je teško da se izbore sa uzbuđenjem i tremom, što često dovodi do toga da se osjećaju neprijatno i da izgube samopouzdanje.

Ribe

I muški pripadnici ovog znaka su isto tako zavisni od mišljenja drugih i čekaju odobravanje za svaku sitnicu, jer i najmanja kritika koja im je upućena za njih predstavlja veliki udarac koji ne mogu da podnesu.

Izvor: net